Intim

Úgy erőszakoltak meg, hogy beleegyeztem az együttlétbe

A közös beleegyezés nagyon fontos, ha testi kapcsolatról van szó, főleg akkor, ha félig, vagy teljesen ismeretlen emberek fekszenek le egymással. Viszont sajnos sokan az első beleegyezést teljes felhatalmazásnak veszik, ami után valójában erőszakot követnek el.

vous - 2022.04.12.
Úgy erőszakoltak meg, hogy beleegyeztem az együttlétbe

Több hónappal egy nehéz szakítás után voltam. Évekig voltunk együtt, mindent együtt terveztünk, de az utolsó egy-két évben elkezdett széthullani minden. Egyre sűrűbbek voltak a viták, amelyek után ugyan kibékültünk, de minden nézeteltéréssel egyre távolabb sodródtunk egymástól. Így inkább véget vetettünk neki.

Hónapokig nem kerestem más férfi társaságát, aztán megismertem ezt a srácot, és elkezdett hiányozni a gyengéd érintés.

Azt hittem, ebből lehet valami

Igazi ismerős ismerőse helyzet volt, amikor véletlenül találkoztunk. Ritkán mozdultam ki akkoriban, mert a társaságunk nagyrészt közös volt az exemmel, de szépen lassan visszarázódtam, felvettem újra a kapcsolatot régebbi barátokkal. Őszinte leszek, üdítően is hatott régi középiskolás társakkal találkozni, akiket hosszú évek óta nem láttam.

Illetve az is nagyon felvillanyozott, hogy több hónap bezárkózás után újra érdekel egy férfi, és én is tetszem neki. Párszor találkoztunk, és rengeteget beszélgettünk. Aztán egyik randi végén javasolta, hogy menjünk fel hozzá. Pontosan tudtam, mit tervez, és nem volt ellenemre. Már vágytam a testiségre, és úgy éreztem, hogy ő jó partner lesz.

Hiszen olyan figyelmesen végighallgatott mindent, amit mondtam neki magamról, és arról, hogy hogyan érzem magam a szakítás után. Nagyot tévedtem.

Ő hazudott, és én lettem megalázva

Nem raboltuk az időt, hamar egymásnak estünk, és tényleg minden nagyon jó volt. Az ujjaival gyengéden kényeztetett, egyáltalán nem volt durva. Aztán, amikor elérkezett a legfontosabb pillanat, rákérdeztem, hogy van-e nála gumi. Erre ő nagyon megilletődött, mintha nem is értené, mit kérdeztem. Megismételtem, amire kedvtelenül válaszolta, hogy van, de kényelmetlen neki.

Természetesen, én ragaszkodtam hozzá, ami miatt nagy nehezen felvette. El is kezdtük, de ha hamar abbahagyta. Azt mondta, hogy biztos rosszul tette fel, mert kiszakadt, és csak annyit láttam, hogy már le is vette. Amikor folytatni akarta leállítottam, amire az volt a válasza, hogy már úgy is bennem volt anélkül, már úgyis mindegy. 

“Hát nem, egyáltalán nem mindegy, megkértem, hogy vegyen fel egy újat.”

Ennek eleget is tett, ami után már tényleg folytattuk, ahol abbahagytuk. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rossz volt. Azokban a pillanatokban felszabadultan élveztem, elfelejtettem minden korábbi aggályomat, mert tényleg úgy éreztem, hogy odafigyel rám.

Sírva mentem haza, és nem tudok mit tenni

A legvégén hátulról csinálta nekem, és teljesen átadtam magamat a pillanatnak, ami óriási hiba volt. Mert amikor végzett, csak akkor vettem észre, hogy mit tett. Amikor mögém került, levette a gumit, és anélkül belém élvezett. Kiabálva löktem el magamtól, hogy mit képzel. A válasza csak annyi volt, hogy gumival nem tudja befejezni, és ne csináljak ekkora ügyet belőle, ha élveztem.

Hiába használtak ki és aláztak meg egy nőt, utána sokszor semmit se tehet, azon kívül, hogy elmegy a nőgyógyászához.

Forrás: Unsplash.com

Már több hónapja nem szedtem fogamzásgátlót, meg se kérdezte, hogy szedek-e. Egymás nemi életéről jóformán alig tudtunk valami, honnan tudjam, hogy nincsen semmi betegsége? Dühös voltam, és megalázva éreztem magam, amire gúnyosan megjegyezte, hogy ha akarom, hívjam fel holnap nőgyógyászom, ő majd felírja az esemény utáni tablettát.

Letöröltem magam, amennyire tudtam, és hazamentem, ahogy csak tudtam. Ez a szemétláda meghallgatott, úgy tett mintha érdekelném, csak azért, hogy elengedjem magam és megerőszakolhasson. És a válasza alapján már tudta mi a menete ennek, szóval nem én voltam az első áldozata. Persze, nem tehetek ellene semmit, mert ezzel nem hiszem, hogy bármit kezdene a törvény, legalábbis a gyakorlatban aligha lenne következménye.

Kriszta történetét Csereklye Judit dolgozta fel.

Ajánlott cikkek