Egyéb kategória

Kedves férfiak, EZ kell valójában egy nőnek!

Ha az kerül szóba, mire is vágyik egy nő, általában mindig túlmisztifikálják a férfiak. Azt hiszitek, nehéz dolog egy nő kedvére tenni? Pedig egyszerűbb, mint gondolnátok!

vous - 2022.02.18.
Kedves férfiak, EZ kell valójában egy nőnek!

Finom vacsora egy drága étteremben, ékszerek, tengerparti nyaralás. Talán ezek azok a dolgok, amelyek először eszébe jutnak a férfiaknak, ha arra keresik a választ, mivel is tudnák igazán kimutatni azt, hogy tényleg szeretik szívük választottját.

És persze mi nők se legyünk álszentek, mindenkinek jól esnek az ilyesfajta ajándékok is, de van, ami ezeknél is többet ér.

Ami tényleg szívből jön. Nem materiális dolgok, nem is feltétlenül olyanok, amelyeket rögtön észrevesz az ember, de a hiányuk viszont azonnal érződik. Mert igazából ezekből a kis apróságokból épül fel a kapcsolat, nem a nagy volumenű dolgokból. Mert ezek nélkül a legdrágább fogás az étlapról, a legfényesebben csillogó nyaklánc vagy a legfehérebb homokú tengerpart sem fog megmenteni titeket az elhidegüléstől!

Forrás:
Unsplash

És hogy miért olyan fontosak?

Azért, mert azt az üzenetet közvetítik, hogy folyamatosan figyeltek a párotokra. Azt mutatja, hogy tisztelettel fordultok feléjük, értékelitek a jelenlétüket, és nem veszitek általánosnak és magától értetődőnek, hogy ott vannak nektek. Soha ne becsüljétek alá ezek értékét egy kapcsolatban!

És íme azok a hétköznapi apróságok tőletek, amelyek csodálatossá teszik a napunkat:

  • Reggeli kávé az ágyban.
  • Ha érdeklődtök, milyen napunk volt.
  • Mikor a nap közepén írtok, csak mert az eszetekbe jutottunk.
  • A homlokpuszi és a hosszú ölelések.
  • Ha megfogjátok a kezünket.
  • Összebújás együttlétek után.
  • Amikor azt mondjátok, hiányoztunk.
  • Egy finom masszázs a nap végén.
  • Ha figyelmesen meghallgattok.
  • Ha ti is értékelitek az apróságokat, amiket értetek teszünk.

A lista persze a végtelenségig bővíthető, ti mivel egészítenétek még ki?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.