Egyéb kategória

Kedves férfiak, EZ kell valójában egy nőnek!

Ha az kerül szóba, mire is vágyik egy nő, általában mindig túlmisztifikálják a férfiak. Azt hiszitek, nehéz dolog egy nő kedvére tenni? Pedig egyszerűbb, mint gondolnátok!

vous - 2022.02.18.
Kedves férfiak, EZ kell valójában egy nőnek!

Finom vacsora egy drága étteremben, ékszerek, tengerparti nyaralás. Talán ezek azok a dolgok, amelyek először eszébe jutnak a férfiaknak, ha arra keresik a választ, mivel is tudnák igazán kimutatni azt, hogy tényleg szeretik szívük választottját.

És persze mi nők se legyünk álszentek, mindenkinek jól esnek az ilyesfajta ajándékok is, de van, ami ezeknél is többet ér.

Ami tényleg szívből jön. Nem materiális dolgok, nem is feltétlenül olyanok, amelyeket rögtön észrevesz az ember, de a hiányuk viszont azonnal érződik. Mert igazából ezekből a kis apróságokból épül fel a kapcsolat, nem a nagy volumenű dolgokból. Mert ezek nélkül a legdrágább fogás az étlapról, a legfényesebben csillogó nyaklánc vagy a legfehérebb homokú tengerpart sem fog megmenteni titeket az elhidegüléstől!

Forrás:
Unsplash

És hogy miért olyan fontosak?

Azért, mert azt az üzenetet közvetítik, hogy folyamatosan figyeltek a párotokra. Azt mutatja, hogy tisztelettel fordultok feléjük, értékelitek a jelenlétüket, és nem veszitek általánosnak és magától értetődőnek, hogy ott vannak nektek. Soha ne becsüljétek alá ezek értékét egy kapcsolatban!

És íme azok a hétköznapi apróságok tőletek, amelyek csodálatossá teszik a napunkat:

  • Reggeli kávé az ágyban.
  • Ha érdeklődtök, milyen napunk volt.
  • Mikor a nap közepén írtok, csak mert az eszetekbe jutottunk.
  • A homlokpuszi és a hosszú ölelések.
  • Ha megfogjátok a kezünket.
  • Összebújás együttlétek után.
  • Amikor azt mondjátok, hiányoztunk.
  • Egy finom masszázs a nap végén.
  • Ha figyelmesen meghallgattok.
  • Ha ti is értékelitek az apróságokat, amiket értetek teszünk.

A lista persze a végtelenségig bővíthető, ti mivel egészítenétek még ki?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.