Egyéb kategória

Nagy Feró Vágó Istvánnak: Na most kussolj el!

Hatalmas vita alakult ki Nagy Feró és Vágó István között az Artisjus új elnökének kapcsán, aki Német Alajos (Lojzi) lett.

vous - 2022.02.12.
Nagy Feró Vágó Istvánnak: Na most kussolj el!

Az egykori kvízmester egy korábbi bejegyzésében reagált az újonnan megválasztott Artisjus elnök kinevezésére, amiben utalt a Bikini basszusgitárosának egy régebbi interjújára is.

Ezt nem hagyta szó nélkül Nagy Feró és posztjában zenésztársa védelmére kelt:

Objektum doboz

A szóváltásnak azonban nem itt lett a vége, hiszen az ellene felhozott vádakat Vágó István pontokba szedve cáfolta meg ebben az új bejegyzésében.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.