Lélek

Őszinte pasivélemény: ezek voltak életük legjobb randijai

Életünk során jó párszor megyünk el randikra. Vannak, amik jobban sikerülnek, és vannak, amik nem sülnek el túl jól. A most következő srácok elmondták, számukra mik voltak a legfelejthetetlenebb randik, amiken valaha részt vettek.

vous - 2022.01.26.
Őszinte pasivélemény: ezek voltak életük legjobb randijai

Nem áltatjuk magunkat: rengeteg randin voltunk már. Nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy elsőre megtaláljuk a nagy Ő-t. Sajnos. Vannak, amik jobban sikerülnek egy átlagos találkozásnál, és vannak, amik már a legelején kudarcra vannak ítélve. Néha, csak nem vesszük észre, hogy azonnal menekülnünk kell a helyszínről, mert próbáljuk menteni a menthetetlent. 

A pasik azt már bevallották, milyen lányokkal találkoznak szívesen, az Elite Daily oldalán pedig őszintén elmondták: vannak olyan randik, amiket sosem fognak elfelejteni és nem azért, mert olyan borzalmasak voltak. Ezekből pedig mi is tanulhatunk, illetve ihletet meríthetünk.

Nem egymás ruháitól szabadultak meg, csak egy szobából

Az ötödik randin a lány elvitt egy szabadulószobába. Előtte minden találkozót én szerveztem le, ezért ő meglepett egy ilyennel. Igazából csak tesztelni akarta, mennyire vagyunk hatékonyak együtt. A jó hír, kiszabadultunk és még mindig együtt vagyunk. 

Objektum doboz

A kihívás neve: biliárd

Az egyik legjobb randi, ami eszembe jut, amikor Szent Patrik napján délután kettőkor elhívott egy lány biliárdozni. Hajnali kettőig nyomtuk és elég sokszor elvert.

Egyél, amennyit akarsz

A lány elhívott engem egy olyan helyre, ahol annyi sertésbordát ehettünk, amennyit csak tudtunk.

Objektum doboz

Így kezdődnek a horrorfilmek is, nem?

Egyik este lemondta a közös programunkat, ezért másnap meglepett. Azt javasolta, menjünk el egy kísértetjárta házba. Ez volt az első alkalom, amikor azt kérték tőlem, hogy ne étterembe menjünk. Nagyon értékeltem!

Objektum doboz

Akár párkapcsolatban vagytok, akár nem, néha nem árt új dolgokat kipróbálni. A lehetőségeknek csak a fantáziátok szabhat határt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!