Egyéb kategória

Először nyilatkozott Horváth Gréta férjének új párja

Egyre több részlet derül ki Meggyes Dávid életéről, amit felesége háta mögött élt. Most megszólalt a férfi feltételezett partnere is.

vous - 2022.01.12.
Először nyilatkozott Horváth Gréta férjének új párja

Az Ázsia Expressz második évadának nyerteseinek kapcsolatát igazi álompárként jellemezték az emberek. Azonban kiderült, Horváth Grétával közös házasságuk tönkrement, Meggyes Dávid pedig elhagyta feleségét és gyermeküket is, amit ő maga is beismert.

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmamat, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe”

– írta közösségi oldalán.

Egyre több részlet lát napvilágot a kapcsolatukról. Nemrég a Love Island-ből ismert Turi Xénia osztotta meg, neki miket írt az akkor még látszatra boldog házasságban élő férfi.

„Leírta anno azt is, hogy házasságot fogadott, de vakságot nem, csak az, hogy nem állsz meg a bámészkodásnál, hanem irkálsz, félrelépsz, az már egészen mást szint. Aljas, gusztustalan dolog”

– írta a lány Instagram-sztorijában.

Objektum doboz

A Blikk arról számolt be, hogy Meggyes új párja nem más, mint a Dancing With The Stars táncosa, Stana Alexandra, akinek házassága a szintén a műsorból ismert Köcse Györggyel, öt hónap után véget ért.

“Állítólag jó pár hete együtt vannak, de már hónapokkal ezelőtt találkoztak, augusztusban ugyanis mind a ketten szólóban mentek el egy üzlet megnyitójára. Mivel az celebkörökben ismert volt, hogy Dávid szeret flörtölni, senki nem látott abban kivetnivalót, hogy ott is ezt tette, sőt, még közös fotót is készített a közösségi oldalára Alexandrával, amelyet később törölt”

– árulta el a Blikknek a házaspár egyik ismerőse.

Objektum doboz

A Bors most megkérdezte a táncosnőt is a hírekről, aki csak annyit válaszolt:

“Nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.