Egyéb kategória

Sinéad O’Connor így emlékezett meg öngyilkos tinédzser fiáról

Sinéad O'Connor 17 éves fia öngyilkosságot követett el.

vous - 2022.01.09.
Sinéad O’Connor így emlékezett meg öngyilkos tinédzser fiáról

Pár napja tűnt el egy kórházból Sinéad O'Connor tinédzser fia, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, ahol pont azért kezelték, mert már egyszer öngyilkos akart lenni. Korábban, még 2019-ben is eltűnt egyszer, de akkor három nap elteltével megkerült, azonban most már nem találták meg idejében. Maga az énekesnő közölte Twitter-oldalán, hogy a fia végül öngyilkos lett.

„Gyönyörű fiam, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, életem fénye, úgy döntött, hogy ma véget vet földi küzdelmének, és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. A kisbabám. Annyira szeretlek. Kérlek nyugodj meg."

Objektum doboz

Egy képet is megosztott elvesztett kisfiáról az énekesnő, majd egy zeneszámot is neki ajánlott ezzel az üzenettel: "Az én Shaney-mnek, aki életem fénye. Lelkem lámpása. Az én kék szemű babám. Mindig te leszel a fényem. Mindig együtt leszünk. Semmiféle határ nem választhat el minket."

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!