Egyéb kategória

Az öngyilkosságra készülő fiúnak üvöltötték az autósok: “Rohadjál meg! Gyerünk ugorj!”

Hogy pontosan mi is történt szerdán a Margit-hídon, amikor megmentették egy öngyilkosságra készülő 18 éves fiú életét, azt a segítségére siető férfi árulta el.

vous - 2022.05.20.
Az öngyilkosságra készülő fiúnak üvöltötték az autósok: “Rohadjál meg! Gyerünk ugorj!”

A 22 éves Fináncz Dominik a Blikknek mesélte el, hogy mi is történt pontosan azon a délutánon. A fiatal férfi a barátnőjével beszélgetett telefonon, amikor észrevetette, hogy egy fiú a korláton kívül áll a Margit-hídon, kétségbeesetten, a halálra felkészülten. Azonnal elkezdett vele beszélgetni, mindenről ami csak az eszébe jutott. Sört és ölelést is ígért neki, ha visszamászik a korláton belülre.

Forrás:
Canva.com

Egészen addig szóval tartotta a fiút Dominik, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a helyszínre. Azonban hiába próbálta nyugtatni, nem segített, hogy a melletük elhaladó autósok közül sokan üvöltötték a fiatal fiúnak, hogy „Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!”. Ezek után zaklatottságában miután meglátta a rendőröket az ugrani készülő fiú, csak annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” Szerencsére a kiérkező járőrök Dominik segítségével, aki még akkor is nyugtatni próbálta a fiút, megakadályozták a tragédiát.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ajánlott cikkek