Egyéb kategória

Az öngyilkosságra készülő fiúnak üvöltötték az autósok: “Rohadjál meg! Gyerünk ugorj!”

Hogy pontosan mi is történt szerdán a Margit-hídon, amikor megmentették egy öngyilkosságra készülő 18 éves fiú életét, azt a segítségére siető férfi árulta el.

vous - 2022.05.20.
Az öngyilkosságra készülő fiúnak üvöltötték az autósok: “Rohadjál meg! Gyerünk ugorj!”

A 22 éves Fináncz Dominik a Blikknek mesélte el, hogy mi is történt pontosan azon a délutánon. A fiatal férfi a barátnőjével beszélgetett telefonon, amikor észrevetette, hogy egy fiú a korláton kívül áll a Margit-hídon, kétségbeesetten, a halálra felkészülten. Azonnal elkezdett vele beszélgetni, mindenről ami csak az eszébe jutott. Sört és ölelést is ígért neki, ha visszamászik a korláton belülre.

Forrás:
Canva.com

Egészen addig szóval tartotta a fiút Dominik, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a helyszínre. Azonban hiába próbálta nyugtatni, nem segített, hogy a melletük elhaladó autósok közül sokan üvöltötték a fiatal fiúnak, hogy „Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!”. Ezek után zaklatottságában miután meglátta a rendőröket az ugrani készülő fiú, csak annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” Szerencsére a kiérkező járőrök Dominik segítségével, aki még akkor is nyugtatni próbálta a fiút, megakadályozták a tragédiát.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.