Egyéb kategória

Randik, amelyekről legszívesebben elmenekülnél

Biztos veletek is előfordult már, hogy annyira szörnyű volt egy randi, hogy azon gondolkoztál, hogyan küldhetnél vészjelzést a barátnődnek, hogy kimentsen a helyzetből. Ezek azok a tipikus esetek, amelyek után biztos nem lesz második randi, mert mi lányok felhúzzuk a nyúlcipőt!

vous - 2022.03.07.
Randik, amelyekről legszívesebben elmenekülnél

Mindenkinek ismerős az első randik előtti melengető érzés, amikor az idegesség keveredik az izgatottsággal, úgy érzed magad, mintha megint tinédzser lennél, és pillangókkal a gyomrodban próbálod fel az ezredik szettet, hogy levedd a lábáról a kiszemelted, majd végre elindulsz. Kicsit megkésve érsz oda a megbeszélt helyre, elkezdtek beszélgetni, majd az egész tündérmese szerű hangulat átfordul egy rémálomba. Megnyilvánul a herceg nem túl lovagias viselkedése, ami elég kiábrándító tud lenni, pláne a legelső randin.

A késő 

Rengetegszer előfordul, hogy az események nem úgy alakulnak, ahogy elterveztük őket. Előfordulhat kisebb késés akár a tömegközlekedés, akár egy váratlanul közbejött esemény miatt is. Az viszont már más helyzet, ha órákat késik a randipartnered, vagy esetleg meg sem jelenik, és erről elfelejt szólni neked, te pedig hiába vársz rá. Ilyenkor az illető teljesen leírhatja magát a szemedben, ami elég ok lehet arra, hogy ne vesztegess rá több időt egy második nekifutással. 

A visszamerengő

Ez az egyik legrosszabb típus szerintünk… Akármit mesélsz vagy csinálsz, ő a volt barátnőjét fogja felhozni példának a válaszaiban: “Jaj nem gondoltam, hogy ilyen magas vagy, Anna kisebb volt.” Esetleg: “Oh igen tudom melyik az, azt a helyet Lili is nagyon szerette, sokat jártunk oda…” Vagy: “Nagyon jó az illatod, Eszter is ezt használta.” Ilyen esetekben ő valószínűleg csak azt gondolja, hogy már túl van a van szerelmén, de a szavaival egyértelművé teszi, hogy még nincs, és visszavágyik az előző kapcsolatába. Ez nemcsak kellemetlenné teszi az első találkozást, hanem egyértelművé is teszi, hogy nincs sok értelme újra találkoznotok.

A telefon mániás férfi

Szörnyű érzés tud lenni, amikor nem létezik fontosabb és érdekesebb dolog a bűvös képernyőnél!
Forrás:
Canva.com

A telefon mániás

Amint felvillan a képernyő a tekintete azonnal odaszegeződik. Mutathatnál neki ilyenkor akármit (akár magadból is), abban az adott pillanatban nem létezik fontosabb és érdekesebb dolog számára a bűvös képernyőnél, és az azon megjelenő értesítésnél. A helyzetén pedig tovább is ronthat azzal, ha válaszol is az üzenetekre, reagál az értesítésekre, mintha te ott sem lennél. Ilyenkor teljesen jogosan megszólalhat benned egy kis hang: “Biztos megéri ennyi figyelmet szentelni neki, ha ő meg rád sem bagózik?” Erre a hangra pedig hallgatnod kell, mert nyilvánvalóvá teszi, hogy a későbbiekben is elsődlegesen a telefonjával élne párkapcsolatban, nem pedig veled.

Az önimádó 

Az ilyen típusú férfiból legalább nem harapófogóval kell kihúzni minden egyes választ a beszélgetés közben. Kérdezned sem kell mi a hobbija, mit dolgozik, mi érdekli, mert mint egy megáradt folyó, zúdítja rád az információkat magáról. Addig ezzel nincs is semmi baj, amíg az irántad való érdeklődése is ugyanilyen erős. Ezzel szemben, ha rólad nem kérdez semmit, vagy mindig közbevág egy rá jellemző példával, vagy saját maga felé kanyarítja a sztorit, akkor nem igazán hagy téged érvényesülni, vagy nem is érdekled őt annyira, hogy meghallgasson. 

A sóher

Kikéritek az italokat, megrendelitek az ételek, majd elmerültök egymás táraságában. Minden jól alakul, sokat nevettek és beszélgettek. Elfeleztétek egymással a desszertet, végül eljön annak az ideje, hogy kérjétek a számlát. Itt következhetnek a kínos jelenetek.
Te jó indulatból felajánlod, hogy felezhettek is. Egy darabig vonakodóan néz rád a partnered, de utána belemegy, így felesben fizetitek a vacsorát. Ez a kisebbik “rossz”. Vagy akár nevezhetnénk igazsgosnak is.

Miután kérte a számlát, nem kezdi el elővenni a pénztárcáját, nem mutatja semmilyen jelét annak, hogy rendezni szeretné a mai estét. Rád mereszti a tekintetét, ami azt sugallja, hogy várja, mikor veszed már végre elő a kártyád, mert mindjárt itt a pincér. Mindeközben te is ugyanilyen szemekkel nézel rá, de mivel ő nem mozdul, muszáj neked orvosolni a helyzetet. 

A rámenős férfi

Ijesztő tud lenni, amikor a pasi nemcsak egyszerűen bókol, hanem közben végig is mér téged, mintha egy préda lennél számára.
Forrás:
Canva.com

A rámenős

Rengeteg dicséretet kaphatsz egy randin, arról milyen csinos és szép vagy, de egy idő után ez már sok tud lenni. De nemcsak egyszerűen bókol, hanem közben végig is mér téged a tekintetével, mintha egy préda lennél számára. Olyan érzést kelthet benned, hogy a tested jobban érdekli őt annál, mint aki vagy. Ezek után pedig arra célozgat, hogy felmehetnél hozzá, hogy megnézd a lemezgyűjteményét, ami valójában nem is létezik. 

A nőcsábász 

Elérkezik az első találkozás, amit elméletben mindketten ugyan annyira vártatok, hiszen már vágytatok egymás társaságára. Leültök, elkezdtek beszélgetni, de te csak arra leszel figyelmes, hogy a tekintete elkalandozik több irányba is. Eleinte csak a mögötted lévő két lányra, akik a csajos estéjüket töltik, később már a pincérnőre is, amikor épp nektek hátat fordítva elhagyja az asztalotokat. De persze nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, hiszen nem vagytok (még) együtt, vakságot nem fogadott, és persze te is megnéznél egy jóképű férfit. Viszont, ha már bókokkal is elhalmozza a pincérnőt, esetleg a számlával együtt a telefonszámát is megkapja, az egy elég erős intő jel, hogy ne legyen második randi. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!