Egyéb kategória

Miért zseniális futóhely a Margitsziget?

Magyarországon számos lehetőség van futópályán edzeni. A különböző sportlétesítmények mellett mi mégis inkább a Margitszigetre szavazunk. Hogy miért? Rengeteg oka van annak, hogy szerintünk miért a Margitsziget a legjobb választás!

vous - 2021.08.24.
Miért zseniális futóhely a Margitsziget?

Nem kell számolnod a kilométereket!

A Margitszigetet körbefutó pályán fél kilométeres távolságban fel vannak festve jelzések. Így teljesen mindegy, hol kezdesz el futni a pályán. Elkezdheted mondjuk a 4.5 kilométeres jelzésnél, és onnan tudni fogod, mennyit kell levonnod a végső távból.

Ki van világítva!

Ha este szeretsz futni, mert mondjuk nincs időd rá napközben, a munka vagy a tanulás miatt, akkor is biztonságérzetet nyújt a végig kivilágított futópálya.

Gyönyörű a környezet!

Amennyiben a futópályán futsz végig, élvezheted a Duna vizén megcsillanó holdfény látványát, és azt, ahogy a hajók elsuhannak melletted. Ha viszont nappal futsz a szigeten belül, akkor a gyönyörű, erdős környezetet, szökőkutakat, tavakat csodálhatod meg. Mindenképpen jól jársz.

Sok helyről meríthetsz motivációt!

Mivel a szigeten rengeteg ember szeret a futópályán edzeni, így elég sokféle embert láthatsz a futás közben. Edzenek ott profi futók, hobbikocogók, és olyan emberek is, akik még csak most kezdtek bele az életmódváltásba, és még nagyon hosszú út áll előttük. Tudod mi a közös mindannyijukban? Az, hogy ott vannak, és küzdenek, mert szeretik csinálni! Így bármelyik emberre nézel rá, mindenki motiválni fog téged.

Tiszta a levegő!

Hála az égnek, a Margitszigeten futók jó messze vannak a pesti és a budai oldalon közlekedő autóktól is. Mivel a szigeten kevés autó jár, így a levegő sokkal tisztábbnak tűnik, és valószínűleg az is!

Minden ki van táblázva!

Nemcsak a turistáknak, de a futóknak is, végig a pálya szélén ki vannak táblázva az ivókutak, a különböző megállók, illetve az illemhelyiségek. Így még ha sötétben is mész, nem tudsz eltévedni, és mindig megtalálod majd azt, amire szükséged van!

Nem árt a térdednek!

Maga a futópálya gyönyörűen fel van újítva, és karban van tartva. Nemcsak friss rajta a festés, de nagyon rugalmas, és jó érzés rajta futni. Egyáltalán nem fáj tőle az ember lába.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: