Test

Itt a szexi hát titka!

Akár pántos vagy kivágott ruciról, akár bikiniről vagy nyári topról beszélünk, a hátunk kisebb-nagyobb része látható, és nagyon nem mindegy, mi látszik ki! Sokan ritkán foglalkoznak a hát izmaival, pedig nagyon fontosak az optimális testtartás és persze az alakunk szempontjából is! Megmutatjuk a titkot, milyen feladatokkal, gyakorlatokkal tudjátok igazán szexivé formálni a hátatokat! Tessék belevágni csajok, hajrá!

vous - 2021.07.15.
Itt a szexi hát titka!
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.