Egyéb kategória

Milyen edzésformát válassz, ha mozgásközpontokba fogsz járni?!?! HOT IRON ?!?!

A korlátozások feloldása kapcsán sorozatot indítottunk, melynek akár az is lehetne a neve, hogy nagy sportágválasztó. Próbáljuk összeszedni azokat a lehetőségeket, amik a fitneszklubok, mozgásközpontok kínálatában megtalálhatóak. Legutóbb a alakformáló tornát mutattuk be, de lesz KICK BOKSZ AEROBIK , WALKenergie, és Spinning

Most a HOT IRON-ra fókuszálunk!

vous - 2021.05.02.
Milyen edzésformát válassz, ha mozgásközpontokba fogsz járni?!?! HOT IRON ?!?!

HOT IRON egy magával ragadó súlyzó-rudas csoportos edzésforma. Izgalmas, dinamikus, biztonságos, tudományos alapú, és extrém hatékony, ha szép definiált test elérése a cél.

HOT IRON-t szakemberekből álló csoport fejlesztette ki Németországban. A koncepció kialakításában, fejlesztésében, sportpszichológusok, testépítők, atléták, orvosok, és gyógytornászok vettek részt. Elsődleges céljuk volt, hogy egy biztonságos, tudományos alapokra helyezett, hatékony, folyamatosan fejlesztett, mégis a résztvevők számára élvezhető, csoportos-súlyzós edzésformát hozzanak létre a fitnesz világában.

Az gyakorlatokat alapvetően kétkezes speciálisan erre a célra fejlesztett súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy tartalmaznak saját testsúlyos gyakorlati mozgáselemeket, vagy tárcsákkal való edzéselemeket is. Magyarországon 2008 óta van, a felmérések szerint az egyik legerősebb az ügyfélmegtartási ereje, azaz, jellemzően, ha valaki kipróbálja, hosszú távon kitart mellette. Ennek okai: egyrészt, hogy a HOT IRON tényleg segít elérni a kitűzött célokat, azaz a definiáltabb, szebb testet, jobb közérzetet, erősebb ön-és testtudatot, valamint biztosítja az érzést a résztvevőkben, hogy „igen, itt jó helyen vagyok, ez az én edzésem”. Másrészt, a HOT IRON egy koreografált edzésmódszer, melyet folyamatosan fejlesztenek, többek között olyan zenei partnerek együttműködésével, mint a MOVE-YA. A folyamatosan frissülő edzéstervek, és zenei anyagok, csak tovább erősítik az edzők, és a résztvevők elégedettségét. A maximális hatás érdekében érdemes a heti 2-3 HOT IRON edzést kiegészíteni 1 vagy 2 kardió edzéssel, erre tökéletes az IFHIAS rendszeréhez tartozó Kamibo, ami egy egyedülálló küzdősportok mozgáselemeire épülő koreografált intervall edzés.

forrás: http://hot-iron.hu/iron-system/hot-iron/

Ajánlott cikkek