Egyéb kategória

Szingli vagy?! Próbáld ki ezt, és lesz pasid!

Skincare. A koronavírus mellett talán ez az a fogalom, ami 2020-ban robbanásszerűen kezdett terjedni. Egyre többen, egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a bőr- és arcápolásra, a különböző ételintoleranciák, betegségek felderítésére. Sokan napi rutint is alakítanak ki bőrük szépségének megőrzésére, aminek eredménye ha nem is most, évekkel később biztosan látható lesz. Lássuk, mik azok a termékek, amiket télen KÖTELEZŐ beszerezni! Ki tudja, talán emiatt talál rád a szerelem... 

vous - 2021.08.02.
Szingli vagy?! Próbáld ki ezt, és lesz pasid!

A tél egyenlő a száraz, töredezett bőrrel. Viszont jó hír, hogy a hidratáltság megtartása sosem volt egyszerűbb feladat, mint 2020-ban: számtalan termék közül választhatunk, hogy megőrizzük fiatalságunkat. Csak győzzük kiválasztani a számunkra megfelelőt!

A közelgő Black Friday kiváló alkalom lehet a kísérletezés megkezdésére, a jól bevált recept tartalékainak feltöltésére, vagy a karácsonyi ajándékok beszerzésére. Hiszen szépséget ajándékozni sosem rossz ötlet. Jöjjön a lista, amire égető szükség van a leghidegebb évszakban!

Ajakbalzsam

A szél és az alacsony hőmérséklet rendkívül rossz kombináció. A cserepes ajkak nemcsak esztétikai szempontból jelentenek problémát, rendkívül fájdalmasak is lehetnek. És ami a legrosszabb: ha egyszer hibázol, és kiszáradnak az ajkaid, onnan nagyon nehéz visszajönni. A legjobb taktika a megelőzés! A Carmex Classic ár-érték arányban jó megoldás lehet.

Télen különösen fontos, mit tartalmaz bőrápolási rutinunk

Télen különösen fontos, mit tartalmaz bőrápolási rutinunk
Forrás:
Unsplash.com

Naptej

Nem, nem elírás, jól olvasod. Sokan kikerekedett szemmel néznek, ha feljön a téma, és felteszik a kérdést: tényleg szükség van-e télen fényvédelemre?

A válasz egyszerű: igen! Nagyon is! Minden áldott nap!

Az UVA- és UVB-sugárzás (de főleg előbbi) ugyanúgy éri bőrünket, a különbség annyi, hogy nyáron a barnaság – azaz a melanin – egyfajta plusz védelmi vonalat képez. Tehát ha lehet ilyet mondani, télen még nagyobb veszélynek vagyunk kitéve. Érdemes körülnézni a Nivea magas faktorszámú termékei között.

Maszk

Az arcmaszk már-már alapnak mondható, de nem mindegy, milyet használunk télvíz idején. Érdemes kerülni a szárító és mélyszárító hatásúakat, az időjárás épp elég sokkot jelent szegény bőrünknek. Ugye mondanunk sem kell, hogy a hámlasztás sem jó ötlet ilyenkor? Válassz tápláló, hidratáló maszkot – ha lehet, abból is intenzívet! A Lancôme Génifique Advanceddel vagy a Garnier Skin Naturals Moisture+Aqua Bombbal nem nyúlhatsz mellé.

Kerüljük a hámlasztó maszkokat a téli időszakban!

Kerüljük a hámlasztó maszkokat a téli időszakban!
Forrás:
Unsplash.com

Kézkrém

A tél beálltával azok is szenvednek a száraz kezek problémájával, akiknek amúgy tökéletes bőrük van.

És akkor még nem beszéltünk a kézmosások koronavírus miatt megnövekedett számáról.

Ki tudja, egy-egy boltban mennyire szempont, hogy kímélő legyen a kihelyezetett fertőtlenítő. (Semennyire.) Ha van időszak, amit megszenved a bőrünk, az most van…

Hetek, hónapok fáradságos munkája lehet megtalálni a tökéletes kézkrémet, ami hidratál, nem tocsog, nem hagy nyomot, hamar szárad és az illata is jó. Ha nincs ennyi időd, próbáld ki a CeraVe Repairinget, a műfaj koronázatlan királynőjét.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, gyakorlatilag csak akkor cselekedhet rosszul az ember, ha nem cselekszik, és rábízza magát a természet erejére. És ami a legfontosabb: egy-két alkalomtól senki se várjon csodát! Szemmel látható eredmények hosszú távú, napi szintű használat mellett várhatók.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!