Egyéb kategória

10 meglepő dolog Cole és Dylan Sprouse-ról

Ismered a Jóbarátokból Ross fiát (Bent) vagy az Apafejből Adam Sandler fiát (Julian)? Vagy esetleg gyerekként nézted a Zack és Cody sorozatot?

vous - 2020.07.26.
10 meglepő dolog Cole és Dylan Sprouse-ról

Akkor láttad a Sprouse testvéreket gyerekszínészként. Kisbabaként kezdtek el színészkedni és sikert sikerrre halmoztak egész gyerekkorukban.

18 évesen aztán kicsit megpihentek, kijárták a New York Egyetemet és úgy éltek, mint minden más diák (Cole egy diáktársával járt évekig, Dylan pedig pincérkedett).

Utána mindketten visszatértek a filmezés világába, de már szigorúan külön. Megfogadták, hogy nem játszanak többet együtt filmben vagy sorozatban! Cole a fiatal lányok kedvence lett a Két lépés távolság című filmben és a Riverdale sorozatban játszott szerepei miatt. Dylant mostanában Palvin Barbi párjaként láttuk sokat, de aggodalomra semmi ok, pont most fogja újra elrabolni az ifjú női szíveket!

Ha szeretnéd tudni, miben fog játszani Dylan vagy szeretnél megismerni meglepő titkokat az ikrek életéből, kattints a galériára!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
society19.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!