Egyéb kategória

Benedek Tibor 10 arca

Legtöbben nem ismertük személyesen, mégis úgy fáj, mintha egy barátot veszítettünk volna el. Úgy volt ő sztár, úgy tudtunk érte rajongani, hogy közben egy volt közülünk. A teljesítményével érte el, hogy imádják az emberek, de elképesztő sikerei ellenére is szerény és barátságos volt, nem verte nagydobra a magánéletét, nem voltak botrányok körülötte. Az EMBER, nagybetűvel.

vous - 2020.07.25.
Benedek Tibor 10 arca

Egy egész ország gyászolja Benedek Tibort, a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázót, szövetségi kapitányt, férjet és háromgyermekes apát.

Sikereiért megküzdött, nem akart sztár lenni, de mindenki érezte, hogy más, mint az átlag, több és jobb nálunk.

Méltatlanul rövid időt töltött közöttünk, de két ember életére valót hagyott maga után. 

Emlékezzünk rá úgy, ahogyan szeretnénk és ahogyan ő is szeretné: cinkos mosollyal, egészségesen, erősen!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
nlc.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.