Egyéb kategória

10 sztár, aki nyomorgott gyermekkorában

Borzalmas gyermekkoruk volt, most mégis dúsgazdag világsztárok. Számos szörnyűségen mentek keresztül, de mégis kitörtek és most fényűző körülmények között élnek.

vous - 2020.07.20.
10 sztár, aki nyomorgott gyermekkorában

Van, aki színészdinasztiába születik és asztfaltozott sztrádán vezet az útja a sztárságig. Van, aki "civil", szerető családban nő fel, de ő érzi, hogy más utat szánt neki a sors, és a családja támogatja a sikerig vezető kicsit göröngyös úton. 

És vannak, akik egy mély árokból próbálnak kikapaszkodni, hogy egyáltalán éljenek (és túléljenek), közben két lábbal tapossák őket vissza a mélybe, de ők csak azért is felállnak, áttörnek a nyomorúság dzsungelén és magasba emelt fejjel addig küzdenek, amíg felérnek a csúcsra.

Ilyen példákat mutatunk most a világsztárok közül, kattints a galériára, hogy megismerd őket és a nyomorúságos gyermekkorukat!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
canva.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.