Egyéb kategória

A saját érdekedben: jobban teszed, ha letöltöd ezt az appot!

Már sokszor elhatároztad, hogy belevágsz a zöld életmódba, de azon kívül, hogy külön gyűjtöd a műanyag flakonokat, sok mindent nem teszel a környezetedért? Mutatunk egy appot, amellyel könnyen az ökotudatosság útjára léphetsz!

vous - 2020.02.07.
A saját érdekedben: jobban teszed, ha letöltöd ezt az appot!

Napjaink, illetve elsősorban jövőnk egyik legnagyobb problémája a mára már ipari méreteket öltő környezetszennyezés, melynek beláthatatlan következményei lehetnek, amennyiben nem teszünk ellene. Hiába folyik a csapból is, hogy mennyi bajt okoz az emberiség a bolygónknak, mégis sokakat teljesen hidegen hagy a téma.

Ugye te nem tartozol közéjük?

Ha letöltöd az Öko Naplót, kérdésekre válaszolhatsz, amellyel tesztelheted magad, hogy mennyire vagy környezettudatos. Ha pedig úgy érzed, van még hova fejlődnöd, egyszerű tippeket is kapsz az apptól, amelyeket könnyen beépíthetsz a hétköznapjaidba!

Ökonapló app

Öko Napló app
Forrás:
Öko Napló

Az alkalmazásnak van egy extra módja is: lehetőséget biztosít, hogy az általános- és középiskolás diákok egy zárt rendszeren keresztül összemérhessék saját ökológiai lábnyomukat más iskolákéval, így játékos formában tudják ösztönözni egymást a környezettudatosabb életmódra. Ők az OM (oktatási) azonosítójukkal tudnak regisztrálni, amely azonosító szerepel a diákigazolványon. Sima használatnál a regisztráció első sorában nem kell kitölteni az OM azonosítót.

Sőt, nem akármi az iskolások közötti verseny tétje! A legjobb eredményt elérő osztály háromnapos kirándulást nyer!

Ha szeretnéd, hogy az öcséd vagy húgod is minél korábban beletanuljon a zöld életmódba, ajánld neki, hogy használják az appot az osztálytársaikkal!

Ökonapló app

Öko Napló app
Forrás:
Öko Napló app

Az Öko Napló elérhető az Apple Store-ban, illetve a Google Play áruházban. Fontos azonban, hogy az Apple esetében iOS 10.0 az Android esetében pedig 5.0-ás verziószám fölött támogatott az alkalmazás.

Na, kipróbáljátok? ☺

Töltsd le most, vágjunk bele együtt a bolygónk érdekében!

► iOS: https://apple.co/2RQu8Pr

► Android: http://bit.ly/3aMbsJ9

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!