Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem engedi, hogy az élet megtépje a lelkét

Érnek kihívások az ÉLETNEK nevezett kozmikus küzdelem során. Megbántanak minket, elveszítünk fontos dolgokat. Szembe fordulnak velünk olyanok is, akiket szeretünk, és hittük, ők is szeretnek minket. Csalódások, könnyek és fájdalom (is) kíséri utunkat az öröm mellett. És mindez sokat rombolhat személyiségünkön, egészségünkön is. Ez a három csillagjegy azonban ellenállóbb másoknál.

vous - 2019.10.10.
Ez a három csillagjegy nem engedi, hogy az élet megtépje a lelkét

Halak

Látszólag nem vesz tudomást arról, ha baj van. Amíg tud, ki is siklik a probléma alól, eltolja magától a bajt. Ám ha mégis szembe kell nézni életkihívásokkal, akkor megteszi azt, de majd megy tovább. Nem gyötrődik feleslegesen olyan dolgokon, amelyek rajta kívül állnak, vagy amiket úgysem tud megelőzni, megakadályozni. lelki egészségének ez a titka,

Kos

Mintha bronzpáncél védené lelkét, annyira kemény, nem roppan össze (azonnal) a pillanat súlya alatt. Kitart, megvédi önmagát vagy azokat, akiket szeret, és csak később, amikor minden elcsendesült, akkor engedi meg magának gyengeséget. Az ellenállása hangos, a szomorúsága viszont csendes, titokban dolgozza fel az eseményeket, ám minden esetben feldolgozza – így esélye van a probléma elengedésére. 

Oroszlán

Kőszikla az oroszlán a csillagjegyek között, tényleg a legbátrabb, legkeményebb jegy, amely soha nem fut el, ha baj van. A nyílt sisakos küzdelmet szereti, a szemtől szembe harcokat, ám az alattomos támadásokat is sikerrel védi ki, jöjjön bármilyen baj, nem roppan össze. Az Oroszlán jegyű emberekre egy életen át lehet támaszkodni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.