Egyéb kategória

Justin és Hailey Bieber újra összeházasodtak

Egy évvel ezelőtt Justin Bieber és Hailey Baldwin csendben keltek egybe egy New York-i anyakönyvi hivatalban, azonban úgy tűnik mégis fájlalták, hogy szeretteik nem voltak ott, mert megújították fogadalmukat és ezúttal nem aprózták el a dolgot.
 

vous - 2019.10.03.
Justin és Hailey Bieber újra összeházasodtak

Justin és Hailey hatalmas lagzit tartottak nagyjából 150 fővel, ahol olyan hírességek is megjelentek mint Kylie Jenner és Jaden Smith.

Objektum doboz

Az esküvő egy folyó parti luxusszállódában volt, amely Észak-Karolinában található. Hailey gyönyörű volt a rövid esküvői ruhájában és úgy tűnik a fiatalok igazán jól érzik magukat egymással.

Objektum doboz

Az azonban a tavalyi esküvőjük előtt kiderült, hogy a pár kötött esküvői szerződést, hiszen Justinnak lényegesen nagyobb a vagyona, mint kedvesének. Vajon csak ennyire elővigyázatosak?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.