Egyéb kategória

Filléres randi tippek őszi hétvégékre

Már megérkeztek a hidegek és a fákon is elkezdtek sárgulni a levelek? Akkor ez már hivatalos, igazán itt van az ősz! Ilyenkor hirtelen a nagy melegek és napsütés után nehezen tudjátok kitalálni, hogy mit csináljatok a kedvesetekkel a szabadidőtökben, pedig az őszi randik igazán meghittek tudnak lenni! Mi pedig segítünk nektek programlistát írni!
 

vous - 2021.10.07.
Filléres randi tippek őszi hétvégékre

Falevél gyűjtés a parkban

Vegyétek fel a kedvenc őszi pulcsitokat és irány a park! Gyűjtsetek szebbnél-szebb leveleket és készítsetek együtt őszi díszeket otthon.

Forrócsokizás a kedvenc cukrászdátokban

Ha már tényleg lehűlt a levegő akkor nincs is jobb, mint inni egy finom forró csokit a kedvenc cukitokban.

Közös forró fürdő

Vegyetek egy közös kellemes fürdőt és előtte ne felejtsetek el őszies illatú habfürdőt és illatgyertyát venni.

Bekuckózós filmezés

Vegyétek sorra a kedvenc közös filmjeiteket és bújjatok össze egy puha takaró alatt..Természetesen készítsetek egy finom kakaót, hogy teljes legyen az élmény.

Ha azt hiszitek, hogy ezek TÚL egyszerűek vagy közhelyes javaslatok és ennél rafkósabb randikra van szükség….akkor tévedtek. Ezak a tippek éppen attól működnek jól, mert nincsenek túlgondolva, és bármilyen hihetetlen, nagyon mélyen képesek emlékként beégni azok a pillanatok, amikor egyszerűen csak JÓL éreztetétek magatokat a szerelmetekkel. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!