Test

Ilyen sporttal kezdd újra a mozgást!

Tegnap adtunk pár tanácsot azoknak, akik az őszi futószezont tudatos edzésekkel kezdik. De vannak, akik más sportban találják meg a megfelelő mozgásformát. Ha rég sportoltál, kondid alig-alig van, vagy épp a több mint öt kilogramm túlsúlyod zavar? Íme, ezekkel a sportokkal kezdd újra a mozgást, legyen az aktivitás az életed része!

vous - 2019.09.14.
Ilyen sporttal kezdd újra a mozgást!

Úszás: csináld könnyedén!

Vedd elő az úszócuccot újra, főleg ha hosszabb ideje küzdesz zsírlerakódással. A vízben történő mozgás a lebegő állapot miatt a testsúlyunk tíz százalékával terheli a mozgószerveket, az ízületeket, így újrakezdésnek tökéletes sport.

Yoga-Positions-For-Beginners

Yoga-Positions-For-Beginners
Forrás:
pixabay

Táncolj, mozogj könnyedén, zumbával!

Ha olyan sportot keresel, ami igazán örömöt okoz, akkor próbáld ki a zumbát! Ez a mozgásforma latin zenére egyesíti a salsa, a szamba, a merenge és a flamenco táncok lépéseit. A táncos edzéssel erősíted a hátizmokat, nagy mértékben javíthatod a kondíciódat. A hosszú távú mozgás szempontjából a legjobb érv: könnyen válhatsz zumbafüggővé!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.