Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem számolgat semmit a párkapcsolatában

Egy idő után minden ember felméri, hányadán is áll egy kapcsolatban. Mennyit tesz be, mennyit vesz ki, egyensúlyban vannak e a dolgok. Ez a három csillagjegy azonban sose számolgat semmit.

vous - 2019.09.06.
Ez a három csillagjegy nem számolgat semmit a párkapcsolatában

Kos

A sajár pénzét se tartja számon, nem hogy a másikét. Bármikor kész a bevásárlásra, bármikor kinyitja a szívét és a pénztárcáját, és még akkor se orrol meg, ha rádöbben, éveken át kihasználták. Képtelen a méricskélésre, mégis KÉPES a boldogságra.

Oroszlán

Sok kellemetlen tulajdonsága mellett az Oroszlán jegyű emberek mellett szól végtelen nagylelkűségük. Az Oroszlán még akkor is segíti a mellette lévő embert, ha az már kifelé sétál a kapcsolatból – nem azért, hogy visszacsalogassa, vagy megvásárolja hűségét, sokkal inkább azért, hogy a másik, hozzon bármit az élet, ne szenvedjen hiányt semmiben.

Nyilas

Fizet mindent szó nélkül, akár nő, akár férfi. Esze ágában sincs fillérre pontosan kiszámolni, ki keres többet, ki kevesebbet, nem érdekli a pénzügyi egyensúly a kapcsolatban, mert sokkal fontosabb számára az érzelmek áradása.

Ajánlott cikkek