Egyéb kategória

A jóga hét aranyszabálya

Sokan csak most ismerkednek ezzel e népszerű mozgásformával, nem biztos hogy mindenkinek alap az a pár szabály amit érdemes betartani. A hatásos jóga hét alapszabálya itt!

vous - 2021.10.11.
A jóga hét aranyszabálya
  1. Ne jógázzunk tele hassal! Legkorábban az utolsó étkezést követően két órával kezdjük a gyakorlatokat!
  2. Ne engedjük, hogy kizökkentsenek a nyugalomból, kapcsoljuk ki a telefonunkat, és minden zavaró hatást zárjunk ki!
  3. Az összes gyakorlat alatt egyenletesen, folyamatosan lélegezzünk, kerüljünk a lélegzet visszafojtását vagy a túl nagy levegő vételét!
  4. A jóga nem egy teljesítménysport! Ha fájdalmat tapasztalunk, azonnal hagyjuk abba az adott gyakorlatot, és kerüljük a hasonló mozgásokat egy ideig!
 jóga

jóga
Forrás:
sport4you

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.