Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy fokozatosan nyílik meg, nem adja ki könnyen magát

Nyitottságunk, az, hogy mennyire tárjuk fel valódi lényünket, egyénileg is adott, de befolyásolja születési időpontunk, horoszkópunk is. Ez a három csillagjegy a fokozatosság híve szinte mindenben, de önmaga átadásában leginkább.

vous - 2019.08.25.
Ez a három csillagjegy fokozatosan nyílik meg, nem adja ki könnyen magát

Vízöntő

Óriási érzelmekre képes, nagyon sok szeretetet árasztó jegyről van szó. Befogadó, elfogadó és alapvetően nyitott. Ám ha önmaga valójának feltárásáról van szó, akkkor bizony várni kell. Fokról fokra nyitja meg szívét és csak az arra érdemesnek ítéltek előtt.

Halak

Óvatos, ide oda cikázik, nem könnyű megfogni. Mond ezt, mond azt, felvillant magából valamit, de a teljességet meghagyja annak, akit majd egyszer szívből megszeret. Addig be kell érni csillámlásokkal. Bár az is tud szemkápráztatóan szép lenni.

Skorpió

Először a rossz oldalát ismerhetjük meg a Skorpióknak. Magabiztos és nyugodt jegy, nem vágyik MINDENKI elismerésére, bátran vállalja árnyékos részeit is. Ám erejéből sejthető, hogy a napos rész igazi csodákat rejteget.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.