Egyéb kategória

Majd holnap és azután

Nézem a port az ablakpárkányon. Majd letörlöm holnap, majd akkor, amikor berakom a nagymosást, és az ablakot is megpucolom. Majd holnap.

vous - 2019.08.17.
Majd holnap és azután

Csak most még megírom ezt a cikket.

tomorrow-1426606_1920

tomorrow-1426606_1920
Forrás:
pixabay

Főzök vacsorát. Majd holnap. Kiteregetem a mosást. Majd holnap. Elfogyott az öblítő, vennem kell. Majd holnap. Majd megcsinálok mindent, ha meglocsoltam a virágokat, levágtam a körmömet, elintéztem a hivatalt. Nincs meg a személyim. Majd megkeresem. Majd holnap. Meg kéne nézni a postaládát. Majd holnap.  Írt az osztályfőnök, baj van a gyerekkel. Bemegyek. Majd holnap. Elszakadt, megvarrom. Majd holnap. Kitalálom, hol nyaralunk idén. Majd holnap. Fogynom is kéne, elkezdem a diétát. Majd holnap. Magas a cukrom, megnézetem. Majd holnap. Mi ez a dudor a nyakamon? Orvoshoz megyek. Majd holnap. Elintézem.  Majd holnap. A rákszűréssel együtt. Majd holnap. Fel kellene hívni az anyámat. Majd holnap. Apám hívott, rendetlenkedik a szíve. Mennem kell. Majd holnap. Majd holnap.

Megveszem. Eladom. Befűzöm. Kioldom. Megrendelem. Megoldom. Kiadom. Megnézem. Becsukom. Lezárom. Elküldöm. Meghívom. Berántom. Leveszem. Átadom. Álmodom. Majd holnap.

Élnem kellene.  Majd holnap?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.