Egyéb kategória

Majd holnap és azután

Nézem a port az ablakpárkányon. Majd letörlöm holnap, majd akkor, amikor berakom a nagymosást, és az ablakot is megpucolom. Majd holnap.

vous - 2019.08.17.
Majd holnap és azután

Csak most még megírom ezt a cikket.

tomorrow-1426606_1920

tomorrow-1426606_1920
Forrás:
pixabay

Főzök vacsorát. Majd holnap. Kiteregetem a mosást. Majd holnap. Elfogyott az öblítő, vennem kell. Majd holnap. Majd megcsinálok mindent, ha meglocsoltam a virágokat, levágtam a körmömet, elintéztem a hivatalt. Nincs meg a személyim. Majd megkeresem. Majd holnap. Meg kéne nézni a postaládát. Majd holnap.  Írt az osztályfőnök, baj van a gyerekkel. Bemegyek. Majd holnap. Elszakadt, megvarrom. Majd holnap. Kitalálom, hol nyaralunk idén. Majd holnap. Fogynom is kéne, elkezdem a diétát. Majd holnap. Magas a cukrom, megnézetem. Majd holnap. Mi ez a dudor a nyakamon? Orvoshoz megyek. Majd holnap. Elintézem.  Majd holnap. A rákszűréssel együtt. Majd holnap. Fel kellene hívni az anyámat. Majd holnap. Apám hívott, rendetlenkedik a szíve. Mennem kell. Majd holnap. Majd holnap.

Megveszem. Eladom. Befűzöm. Kioldom. Megrendelem. Megoldom. Kiadom. Megnézem. Becsukom. Lezárom. Elküldöm. Meghívom. Berántom. Leveszem. Átadom. Álmodom. Majd holnap.

Élnem kellene.  Majd holnap?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.