Egyéb kategória

Rászoruló gyerekek védőangyala Katalin hercegné – lehet ennél is jobban szeretni őt?

Ha van valaki, akkor Katalin hercegné biztosan az élet napos oldalán él. legalábbis ezt tételezzük fel mindazokról, akiket szépséggel és anyagi jóléttel áldott meg a sors. Azt is feltételezzük egyúttal, hogy akik azon az oldalon állhatnak, csak önmaguk boldogságával foglalkoznak.

vous - 2019.07.19.
Rászoruló gyerekek védőangyala Katalin hercegné – lehet ennél is jobban szeretni őt?

Katalin azonban éppen az ellenkező példájával jár elöl. Tudja, hogy kiváltságos élete felelősséggel jár. Túl azon, hogy élete minden pillanatát vizslatják az alattvalók, nincs olyan hely és helyzet, amire ne lenne kíváncsi a hétköznapi ember…. nem öltözhet akárhogy, nem szólalhat meg akármikor és persze szigorúan figyelik kimondott szavait, mozdulatait, nevelési szokásait, vásárlási magatartását, azt is hol és és hogyan létezik, mit eszik, mit iszik, vajon tornázik e minden nap……szóval mindezeken túl kell neki EMBERNEK maradni és szívből fakadóan viselkedni úgy, hogy az ne egy elvárással szembeni teljesítmény legyen, hanem szépséges gesztus nála kevésbé szerencsés emberek felé.

Objektum doboz

Nos örömmel állítjuk, hogy Katalin messzemenően megfelel ennek a feladatnak (is). Tudjuk rég elhunyt anyósa, Diana jó példáját követi, a Szívek Királynőjével nem versenyez, de engedi, hogy inspirálja őt a legenda. Mert talán tudja, hogy Diana is szívből tett másokért és nem a kameráknak játszott mentőangyalt, hanem valódi indíttatása volt a segítésre.

Katalin tavaly saját alapítványt hozott létre, amely nehéz körülmények között élő gyerekek felkarolását, iskolai felzárkóztatását tűzte ki célul, és amely szervezet munkájában ő maga is aktívan részt vesz, nem csak a nevét adja hozzá.

Mit is mondhatnánk? Tényleg egy angyal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.