Egyéb kategória

Kiderült Shay Mitchell babájának neme

Biztosan sokan ismeritek Shay Mitchellt, aki leginkább a Csinos kis hazugságok című sorozatnak köszönhetően vált híressé. A 32 éves színésznő mindenkit meglepett, amikor bejelentette terhességét és azóta az egész internet tűkön ül, hogy kiderüljön a baba neme.
 

vous - 2019.07.08.
Kiderült Shay Mitchell babájának neme

Shay egészen biztosan nem fogja elfelejteni, hogy tudta meg az első kisbabája nemét, ugyanis nem egészen hagyományos módon történt meg a dolog.

Shay Mitchell

Shay Mitchell
Forrás:
Instagram

Shay kertjében két Power Rangers jelmezbe öltöztetett alak jelent meg, egyikük rózsaszínben másikuk kékben és komoly csatát folytattak. Még a medencébe is sikerült bele esniük mire a végén a rózsaszínbe öltöztetett Power Rangers nyert és kiderült, hogy a színésznő kislányt vár. Az egészről videó is készült, amit máris megmutatunk!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.