Egyéb kategória

Ciki konditermi szokások, ne így végezd az edzéseidet, ha nem akarsz égő lenni

Meglepődnénk rajta, ha az alábbi szokások közül egy se lenne igaz rád. Nincs ebben semmi rossz, hiszen attól függetlenül, hogy elsőre sokan csak mosolyognak az ilyesmin, ha oda kerülnek, ők sem tudnak ellenállni a kísértésnek… Íme, azok a szokások, amelyektől mindenki pirul!

vous - 2019.07.02.
Ciki konditermi szokások, ne így végezd az edzéseidet, ha nem akarsz égő lenni

Egy “kicsit” több súlyt használsz az első körben, mert menőzni akarsz…

Ez persze csak előtte tűnik jó ötletnek, ha nagyon túllőttünk a célon, még napokig nyöghetjük a plusz súly terheit. De végül mégiscsak megérte a sok elképedt arc látványa, nem igaz?

edzés lány konditerem

Idegesító szokások, konditerem
Forrás:
iStock

Hosszas belső monológban kritizálni másokat…

Az vesse az első követ, aki még nem gondolta egy-egy edzőtársát nézve, hogy “katasztrófa, amit művel, mert…” Sajnos vagy sem, ilyen az emberi természet.

Idegesít, ha nem kért tanácsot kapsz másoktól…

Az öncélú okoskodástól sokan teljesen kiakadnak. Előfordul, hogy az ember rosszul csinál egy-egy gyakorlatot és valaki segít kijavítani a hibát, nehogy sérülés legyen a vége, ez nem csak hasznos, de jó dolog is. Viszont azok, akik szőrszálhasogató módon az élő fába is belekötnek… Az ilyen emberek nem érik meg, hogy foglalkozz velük!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.