Egyéb kategória

Online flört – mini megcsalás?

Több oldalon is fenn van a kedves. Persze álprofillal, vagy az igazival, de akkor meg kapcsolati státuszáról csúsztat, de nagyot. Fűzi a neten lebzselő csajokat, vagy gyűjti a lájkokat a csaj, miközben állítólag tiszta szívből szereti párját. Naná. Mi meg elhisszük.

vous - 2019.06.20.
Online flört – mini megcsalás?

Definiálhatjuk bárhogy: ha egy ember deklarált kapcsolatán kívül fókuszál valaki másra (vagy másokra), ha az az online térben zajlik is csupán, az bizony kikacsintás a kapcsolatból.

Miért?

Mert ezek a online levelezgetések rendszerint TITOKBAN zajlanak. Még szép, hogy nem akarja kedvese orrára kötni, hány csajnak csapja a szelet munkaidőben, vagy amikor élete párja dolgozik, ül az orvosnál, esetleg gondozza közös gyermeküket. Netalán mossa, teregeti a csalfa ruháit, mosogat éppen utána, vagy csak gyanútlanul létezik. Létezik és szereti a másikat minden percben. Akkor is, amikor az éppen más nőnek mond szépeket, simogatja annak egóját, vagy éppen a bugyiját csalogatja le. Persze csak a kamera van jelen, de akkor is, más intim területeit fedezi fel szóban és írásban, és vizuálisan is. 

mikro megcsalás

mikro megcsalás
Forrás:
pixabay

Az elkövető természetesen felmenti magát a cselekedet súlya és felelőssége alól, hiszen NEM TÖRTÉNT SEMMI. Nem volt fizikai érintés, nem csattant csók, nem volt bőrkontaktus. 

Csak éppen mástól zakatolt a szíve, izzott fel benne szenvedély. Más keltett benne forró érzéseket és ő maga is nem párja örömét segítette elő, hanem egy idegenét.

Sokszor válik aztán az az idegen ISMERŐSSÉ. Majd hűtlensége valódi alanyává. Ismerőssé. Vagy akár szerelemmé.

Így lesz a megcsalás előszobája az online flörtöcske. Mini megcsalás.

Kapcsolatromboló magatartás. Hűtlenség.

Pedig csak internet. Pedig csak pár levél. Pedig nem is történt semmi. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.