Egyéb kategória

Erre a három csillagjegyre bátran építhetsz akkor is, ha baj van

Szeretnéd elkerülni a nehéz perceket, de nem sikerülhet mindig. Ilyenkor jó, ha tudod, olyan ember van melletted, akire akkor is számíthatsz, ha minden romba dől körülötted.

vous - 2020.07.03.
Erre a három csillagjegyre bátran építhetsz akkor is, ha baj van

Vízöntő

Szinte mindig melletted áll, de akkor a legértékesebb a jelenléte, amikor tényleg nagy a baj. Egy Vízöntő nem csinál hátraarcot csak azért, mert te bajba kerültél és nem tudod azt nyújtani, amit addig. Ha a nagy romba dőlésig te voltál az erő, azon a ponton kiderül majd, hogy a Vízöntő igaz társ, erős támasz, akire építkezhetsz.

Oroszlán

Büszkesége, ereje, belső tartása egyszerűen nem engedi meg, hogy a bajban ne maradjon támasz. De nem csak a nagy problémák idején nyújt segítő kezet. Utána is marad és segít, hogy tégláról téglára újra felépíthesd magad.

Szűz

Akkor is veled marad, ha mindenki más kihátrál mögüled. Neki nem kényelmetlen felvállalni a barátságot, az összetartozást akkor sem, amikor másnak nem komfortos a helyzet. Mindenáron, bármilyen körülmények között megtart majd. Igazi vár.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.