Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy sose csügged el

Fejjel mennek a falnak, megkerülik a hegyet, példát mutatnak.

vous - 2019.04.12.
Ez a 3 csillagjegy sose csügged el

Kos

Igen, fejjel megy a falnak, elszánt, bárkivel és bármivel szembeszáll, legyen az akármekkora baj vagy trauma. A kos sose csügged el, ehhez túl makacs, túl önfejű, lehetetlen visszafogni. Ha van csillagjegy, amely átgázol minden nehézségen, az a Kos. Közben persze letörik a szarva, néha megkeményedi a szíved… de csüggedni nem fog.

Oroszlán

Tudjuk, a legbátrabb jegy mind között. És büszke is. Épp a büszkesége az, amely nem engedi meg a csüggedést, neki JÓ példát kell mutatnia. Erőt kell felmutatnia, hogy mások tudjanak belőle meríteni.

Nyilas

Olyan, mintha a Nyilast a Kosból meg az Oroszlánból gyúrták volna össze az égiek. Olyan elszánt és kalandkerső mint egy Kos, olyan merész, akár egy Oroszlán. Csüggedésről egy Nyilas esetében szó se lehet, inkább fut még egy kört, új hajóra száll, vagy megkerüli a hegyet, de nem adja fel, nem csügged el…. neki nem csak a lába, a karja, de a lelke nagyon erős.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.