Egyéb kategória

Melyek a legszabadabb csillagjegyek?

A kérdésre, hogy melyek a legfüggetlenebb jegyek, az emberek többsége azonnal rávágná, hogy a Kos és a Vízöntő. Az én meglátásom szerint azonban egyik jegy sem függetlenebb, mint a másik, mivel minden jegy a maga módján – leginkább a Nap helyzete szerint – törekszik a függetlenségre. A vicc az, hogy sokszor pont a függetlenségünk megőrzése érdekében kerülünk függőségi helyzetekbe.

vous - 2022.01.24.
Melyek a legszabadabb csillagjegyek?

Nézzük meg, hogy az egyes állatövi jegyeknél hogyan veszi kezdetét a függetlenségi háború.

Kos

Kezébe veszi az irányítást, vagy ha erre nincs lehetősége, „fontosabb” dolga akad, és lelép. Sebbel-lobbal és szó nélkül.

Bika

Ellenállással, makacssággal és mindig ugyanazt erőltetve, de megbízhatóan.

Ikrek

Nem figyel rád, de ha igen, akkor is csapongva a kérdések és a válaszok között félúton. Az utolsó szó úgyis az övé lesz, különben is ő jól informált.

Rák

Kell az az érzés neki, hogy szükség van rá…  – valójában neki van szüksége másokra.

Oroszlán

Drámaian és színpadiasan, mindegy, csak magára vonja a figyelmet. Végül ordít egy nagyot.

Szűz

Mindentől függetlenül megjegyzéseket tesz.

Mérleg

Diplomatikusan másik társaságot választ. A „nemet” nem mondja, csak gondolja. Mindezt szenvtelen mosolyával az arcán kifejezésre juttatja.

Skorpió

Ő nem függ senkitől – ezt elrejtve, de manipulatívan, látszólag semlegesen, miközben majd belehal. Inkább függjenek tőle mások. Amúgy lerázni lehetetlen.

Nyilas

Mindegy, csak neki legyen igaza, ő mindent jobban tud.

Bak

Eleve mindenki inkompetens. Itt már követelmények vannak, szintek, nem úgy van az… hogy bárki… ennek még következményei lesznek…

Vízöntő

Először kikéri magának, aztán presztízskérdést csinál belőle, még abból is, hogy független.

Halak

Függetlenség? Ez mekkora hülyeség… aki ezt kitalálta…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.