Egyéb kategória

Melyek a legszabadabb csillagjegyek?

A kérdésre, hogy melyek a legfüggetlenebb jegyek, az emberek többsége azonnal rávágná, hogy a Kos és a Vízöntő. Az én meglátásom szerint azonban egyik jegy sem függetlenebb, mint a másik, mivel minden jegy a maga módján – leginkább a Nap helyzete szerint – törekszik a függetlenségre. A vicc az, hogy sokszor pont a függetlenségünk megőrzése érdekében kerülünk függőségi helyzetekbe.

vous - 2022.01.24.
Melyek a legszabadabb csillagjegyek?

Nézzük meg, hogy az egyes állatövi jegyeknél hogyan veszi kezdetét a függetlenségi háború.

Kos

Kezébe veszi az irányítást, vagy ha erre nincs lehetősége, „fontosabb” dolga akad, és lelép. Sebbel-lobbal és szó nélkül.

Bika

Ellenállással, makacssággal és mindig ugyanazt erőltetve, de megbízhatóan.

Ikrek

Nem figyel rád, de ha igen, akkor is csapongva a kérdések és a válaszok között félúton. Az utolsó szó úgyis az övé lesz, különben is ő jól informált.

Rák

Kell az az érzés neki, hogy szükség van rá…  – valójában neki van szüksége másokra.

Oroszlán

Drámaian és színpadiasan, mindegy, csak magára vonja a figyelmet. Végül ordít egy nagyot.

Szűz

Mindentől függetlenül megjegyzéseket tesz.

Mérleg

Diplomatikusan másik társaságot választ. A „nemet” nem mondja, csak gondolja. Mindezt szenvtelen mosolyával az arcán kifejezésre juttatja.

Skorpió

Ő nem függ senkitől – ezt elrejtve, de manipulatívan, látszólag semlegesen, miközben majd belehal. Inkább függjenek tőle mások. Amúgy lerázni lehetetlen.

Nyilas

Mindegy, csak neki legyen igaza, ő mindent jobban tud.

Bak

Eleve mindenki inkompetens. Itt már követelmények vannak, szintek, nem úgy van az… hogy bárki… ennek még következményei lesznek…

Vízöntő

Először kikéri magának, aztán presztízskérdést csinál belőle, még abból is, hogy független.

Halak

Függetlenség? Ez mekkora hülyeség… aki ezt kitalálta…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.