Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet hétfőre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.15.
Vous – Angyali üzenet hétfőre

Munka

Sokszor elfelejtjük, hogy miért dolgozunk, hogy a munkánk célja, nem csak az érte járó anyagi juttatás, hanem a lelki elégedettség állapota is. Hogy erősnek, hasznosnak érezhetjük magunkat. Próbáld meg egy hétig ennek tudatában végezni munkádat, meglátod mennyivel könnyebb lesz a monoton munkafázisokat is elviselni.

Szerelem

Tisztaság, termékenység, tapintat. Csak három párkapcsolati kritérium a sok közül, melyek nélkül nehezen vagy egyáltalán nem alakulhat ki életre szóló kötődés. Mielőtt félreértené bárki: a termékenység nem kifejezetten a biológiai értelemben használatos most, sokkal inkább a lelki termékenységről van szó…. vagyis, hogy egymás értékei, érzései jó termőtalajon, a másik csodás lelkében indulnak növekedésnek.

Napodat segítő növény: a HARANGVIRÁG.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.