Egyéb kategória

Ez a 3 csillagjegy a legféltékenyebb

Egy szintig természetes, hogy féltjük párunkat. Félünk, hogy más jobban tetszik majd neki, hogy elkopik a vonzerőnk, hogy elhagy minket. Néha van reális alapja a félelemnek, néha nincs. Ez a 3 csillagjegy azonban hajlamos az ok nélküli féltékenykedésre is.

vous - 2020.10.30.
Ez a 3 csillagjegy a legféltékenyebb

Bika

 A bikák nem türelmesek, cserébe vadul védik azt, ami az övék. Legyen az terület, tárgy vagy személy. Hajlamosak a felhalmozásra is, mindent megőriznek, amit megszereztek, semmit se dobnak ki, mindenhez érzelmek kötik őket. A párjukat is erővel kötik magukhoz, és jaj annak, aki közel merészkedik szerelmükhöz. Ugyanakkor nem rendez féltékenységi jelenteket, csak gondoskodik arról, hogy a riválisnak ne legyen mersze közeledni.

Kos

 Gyilkos tüzek gyúlnak a kos szívében, ha kedvesét kacérkodni látja. Sőt, még flört se kell ahhoz, hogy bevaduljon egy kos. Elég egy félreértelmezett szituáció – például egy témájában ártatlan beszélgetés – mert olyankor akár a testtartás is dühítő lehet számára. Egy féltékeny kos mellett jelenetekben bővelkedő a párkapcsolat. Ugyanakkor, amilyen hamar felloban dühe, olyan gyorsan meg is nyugszik.

Nyilas

 Vakmerő és felfedező lélek a nyilas, ő maga szereti a kalandokat, de cserébe nehezen engedi saját felfedező utakra a párját. Azt szereti, ha kedvese a tűzhelyet őrzi. Nagyon pontosan, a nyilas hajlamos a félrekacsintásra, de ha a párjától ezt nem fogadja el – sőt, már a gyanúra is vadul reagál.

Ajánlott cikkek