Egyéb kategória

Sajtos-krumplis gofri egyszerűen, mediterrán ízekkel

A gofrit leggyakrabban édesen készítjük, pedig sósan is nagyon jól működik, és még igazi tészta sem kell hozzá feltétlenül. Ha van például maradék főtt krumplink vagy burgonyapürénk, pár perc alatt ropogós és isteni gofrivá változtathatjuk!

vous - 2019.01.08.
Sajtos-krumplis gofri egyszerűen, mediterrán ízekkel

Tört krumpli, tojás, liszt és egy kis reszelt sajt keveréke az alapja ennek a szuperegyszerű sós gofrinak, ami ízlés szerint fűszerezhető, ízesíthető. Egy kis tejföllel tálalva reggelinek, de salátával vagy kencékkel könnyű főételnek is tökéletesen működik. Ha van maradék krumplipürénk, ami hidegen már nem igazán élvezetes, annak a felhasználására is remek.

Ez a gofri nem az a könnyű fajta, nincs benne sütőpor és csak nagyon kevés liszttel készül, viszont jó ropogós, az alaptészta pedig bármivel megbolondítható. Itt aszalt paradicsom és zöldfűszer került bele, így mediterrán ízvilágot kapott, de apróra vágott sonkával, szalámival vagy valamilyen karakteresebb sajttal is gazdagítható…

Sajtos-krumplis gofri recept >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.