Egyéb kategória

Próbáljátok ki a testtartást javító gyakorlatokat feszültség ellen

A szép testtartás segít nektek abban, hogy jó benyomást keltsetek, magabiztosnak érezzétek magatokat, és nyitottan vágjatok bele az új kihívásokba. A jó testtartás pszichológiai hatásai befolyásolják, hogyan érzékelitek saját magatokat és az életet. Mindehhez elengedhetetlen a vállaitokban lévő feszültség oldása.

vous - 2018.12.09.
Próbáljátok ki a testtartást javító gyakorlatokat feszültség ellen

Ha rossz a testtartásotok, a nyak és a vállizmok túlórával dolgoznak, hogy támogassák a fejeteket. A feszültség a rossz izmok túldolgoztatásából származik. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan javíthattok a testtartásotokon, és hogyan enyhíthetitek a feszültséget vállizmaitokban, próbáljátok ki a Mind Bodygreen veterán Pilates szakértőjének gyakorlatait.

T-emelés

Feküdjetek hasra, nyújtsátok ki két oldalra a karjaitokat, mint egy T alak. Emeljétek meg enyhén a felső testeteket és a karjaitokat, majd hajlítsátok csípőre a kezeiteket, és újra vissza T alakba. Ereszkedjetek le, és ismételjétek meg a gyakorlatot.

Teleszkóp

Feküdjetek a jobb oldalatokra, karok előre nyújtva, térdek behajlítva. A bal karotokkal, és a felsőtestetekkel forduljatok ki, háton fekvő helyzetbe. A fejetek maradjon a földön, csípőtől lefelé feküdjetek továbbra is a jobb oldalatokon. Vegyetek egy mély levegőt, és ismételjétek meg a gyakorlatot.

Ellentét

Ereszkedjetek négykézlábra, nyújtsátok ki a bal karotokat és a jobb lábatokat úgy, hogy vízszintesben legyenek a gerincetekkel. Nyújtózzatok meg, majd a másik karotokkal, lábatokkal is ismételjétek meg a mozdulatsort.

nyújtás

nyújtás
Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.