Egyéb kategória

4 program, amely segít tudatosan építeni a vállalkozásotokat 2019-ben

Új év, új élet, új életcélok. A december tökéletes alkalom lehetne a pihenésre, a hosszú szabadságok alatt sütit majszolhatnátok és sorozatokat nézhetnétek tonnaszámra. Mi mégis az ellenkezőjét javasoljuk: ne lazsáljátok el az év legfényesebb hónapját, hanem készüljetek fel a következő évre.

vous - 2018.12.06.
4 program, amely segít tudatosan építeni a vállalkozásotokat 2019-ben

Számtalan módja van annak, hogy megtervezzétek a következő évet. Nagy kedvencünk az ingyenesen letölthető YearCompass, amelyről írtunk már itt és itt is. Nagyon szeretjük Farkas Lívia szuperblogger nyomtatható tervezőit is. Az extrák között rengeteg hasznosságot találtok, kattintsatok ide >>> De ugyanilyen szeretettel ajánljuk a 365letszikra letölthető tervezőit is, amiket ide kattintva >>> érhettek el.

Már ezek a tervezők is rengeteget segítenek, de mutatunk még néhány ötletet.

Instagram Marketing Tudatosan

Kónya Bea egy éve döntött úgy, hogy vállalkozó lesz, a vállalkozását pedig a tudatos Instagram-marketingre építi. Így született meg a Pikrea, amely azóta sok-sok kezdő, félprofi és profi Instagrammernek (Pikreátornak) adott tanácsot, ötleteket, tippeket. Számtalan ötlet ingyen is elérhető, de izgalmas workshopok és egyéni konzultációk is rendelkezésére állnak annak, aki szeretné az Instáját tudatosabban építeni.

Objektum doboz

Womenspiration Budapest

Mindenkinek szüksége van inspirálódásra, ötletgyűjtésre, kreatív tevékenységre – és ha ez szervezett keretek között történik, ahol még a kapcsolatépítésre is lehetőség van, az maga a főnyeremény. A Womenspiration eseményeire érdemes odafigyelnetek, ha szeretnétek előremozdulni. 2019-ben lepjétek meg magatokat egy alkalommal.

Objektum doboz

Creative Mornings Budapest

Inspiráló beszélgetések és előadások reggelire a legkülönbözőbb témákban – ez a Creative Mornings. Nem kell hogy 100%-ban passzoljanak hozzátok a témák, jót is tesz, ha kicsit kimozdultok abból, amiben éppen vagytok. Az ilyen reggelek meglódítják az agyatokat, feltöltenek, inspirálnak. Mindenképp kövessétek az eseményeket és csatlakozzatok be, ha tudtok.

Objektum doboz

BrandBirds márkaépítő workshop

Ha már ott tartotok, hogy saját márkátok kezd kialakulni, vagy már van is, érdemes rendszerezni a teendőket. A legprofibbaknak is jól jön a külső szem, a visszajelzés, az irányok megfogalmazása. Ne sajnáljátok rá se az időt, se a pénzt, hogy részt vesztek egy-egy tanácsadáson. Sokat említhetnénk, de az egyik nagy kedvencünk a BrandBirds, amelyet hitelesnek tartunk, és azok sem futnak világgá tőle, akiket kiráz a hideg a marketingtől.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.