Egyéb kategória

4 program, amely segít tudatosan építeni a vállalkozásotokat 2019-ben

Új év, új élet, új életcélok. A december tökéletes alkalom lehetne a pihenésre, a hosszú szabadságok alatt sütit majszolhatnátok és sorozatokat nézhetnétek tonnaszámra. Mi mégis az ellenkezőjét javasoljuk: ne lazsáljátok el az év legfényesebb hónapját, hanem készüljetek fel a következő évre.

vous - 2018.12.06.
4 program, amely segít tudatosan építeni a vállalkozásotokat 2019-ben

Számtalan módja van annak, hogy megtervezzétek a következő évet. Nagy kedvencünk az ingyenesen letölthető YearCompass, amelyről írtunk már itt és itt is. Nagyon szeretjük Farkas Lívia szuperblogger nyomtatható tervezőit is. Az extrák között rengeteg hasznosságot találtok, kattintsatok ide >>> De ugyanilyen szeretettel ajánljuk a 365letszikra letölthető tervezőit is, amiket ide kattintva >>> érhettek el.

Már ezek a tervezők is rengeteget segítenek, de mutatunk még néhány ötletet.

Instagram Marketing Tudatosan

Kónya Bea egy éve döntött úgy, hogy vállalkozó lesz, a vállalkozását pedig a tudatos Instagram-marketingre építi. Így született meg a Pikrea, amely azóta sok-sok kezdő, félprofi és profi Instagrammernek (Pikreátornak) adott tanácsot, ötleteket, tippeket. Számtalan ötlet ingyen is elérhető, de izgalmas workshopok és egyéni konzultációk is rendelkezésére állnak annak, aki szeretné az Instáját tudatosabban építeni.

Objektum doboz

Womenspiration Budapest

Mindenkinek szüksége van inspirálódásra, ötletgyűjtésre, kreatív tevékenységre – és ha ez szervezett keretek között történik, ahol még a kapcsolatépítésre is lehetőség van, az maga a főnyeremény. A Womenspiration eseményeire érdemes odafigyelnetek, ha szeretnétek előremozdulni. 2019-ben lepjétek meg magatokat egy alkalommal.

Objektum doboz

Creative Mornings Budapest

Inspiráló beszélgetések és előadások reggelire a legkülönbözőbb témákban – ez a Creative Mornings. Nem kell hogy 100%-ban passzoljanak hozzátok a témák, jót is tesz, ha kicsit kimozdultok abból, amiben éppen vagytok. Az ilyen reggelek meglódítják az agyatokat, feltöltenek, inspirálnak. Mindenképp kövessétek az eseményeket és csatlakozzatok be, ha tudtok.

Objektum doboz

BrandBirds márkaépítő workshop

Ha már ott tartotok, hogy saját márkátok kezd kialakulni, vagy már van is, érdemes rendszerezni a teendőket. A legprofibbaknak is jól jön a külső szem, a visszajelzés, az irányok megfogalmazása. Ne sajnáljátok rá se az időt, se a pénzt, hogy részt vesztek egy-egy tanácsadáson. Sokat említhetnénk, de az egyik nagy kedvencünk a BrandBirds, amelyet hitelesnek tartunk, és azok sem futnak világgá tőle, akiket kiráz a hideg a marketingtől.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.