Egyéb kategória

Ünnepi illóolajak, melyek az egészségetekre is jó hatással lesznek

Semmi sem hozhat jobban ünnepi lázba, mint a karácsonyi illatok, melyek a melegség, a kényelem, az együttlét érzését keltik bennetek. A tökéletes ünnepi illóolaj trió nem lehet más, mint a szegfűszeg, a fahéj és a vadnarancs. Lássuk mire képesek!

vous - 2018.12.01.
Ünnepi illóolajak, melyek az egészségetekre is jó hatással lesznek

A Mind Bodygreen szakértői által belemerülhettek az ünnepi illatok legjobb tulajdonságaiba, és felfedezhetitek, hogyan élvezhetitek ezeket még jobban.

Szegfűszeg

Magas antioxidáns tartalmú, és az illata az őszi betakarítás és a téli melegség tökéletes egyensúlyát nyújtja. Ha közvetlenül a bőrötökön alkalmaznátok, kombináljátok nyers mézzel, hogy létrehozzatok egy csodálatos természetes arcpakolást a pattanások és egyéb szezonális bőrirritáció ellen.

Fahéj

Antioxidánsokat tartalmaz, és antimikrobiális hátású, így az immunrendszernek is kiváló, valamint természetes házi tisztítószerekhez hozzáadva is használható.

Vadnarancs

Édes és erőteljes citrusos illata miatt fokozza a koncentrációs készséget, valamint jó hatással van az emésztésre. Az ünnepi feszültség oldására is tökéletes választás.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek