Egyéb kategória

Fűszerezzétek meg a hétköznapokat: hódít a fahéjszínű haj

Gondolkodtatok mostanában azon, hogy megváltoztatjátok mondjuk a hajatok színét? Ha igen, én a helyetekben biztosan kipróbálnám a legújabb fahéjszínű frizurát.
vous - 2016.02.02.
Fűszerezzétek meg a hétköznapokat: hódít a fahéjszínű haj

Igyekszünk mindig beszámolni nektek a legújabb hajtrendekről, nagyon szerettük például a rozéarany hajszínt, az üveglapon festett hajat, na meg a fémhatásút is. Nekem eddig a rozé és a fémhatású volt a legnagyobb kedvencem, egészen mostanáig. A fahéjszínű haj szinte mindnél szebb, legalábbis szerintem.

Az új technikát kitaláló fodrász, Ryan Pearl elmondása szerint sokkal jobban szereti ételekkel leírni a hajszíneket, mint hagyományos színek neveivel. A legújabb színt például a karamell és az aranybarna ötvözéséből kapta, de ő a megalkotója a híres chocolate chip cookie, vagyis csokidarabos süti hajnak is. Én egyből beleszerettem. Ti mit szóltok hozzá?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.