Egyéb kategória

Így használjátok a nyilvános vécéket

Mindenkinek megvan a saját technikája arra, hogy hogyan használja a nyilvános vécéket. De hogy melyik a legjobb módszer? Nem könnyű eldönteni.

vous - 2018.11.30.
Így használjátok a nyilvános vécéket

A vécék tisztán tartása már otthon is fontos feladat, hiszen naponta többször használjuk, ráadásul mi a férfiakkal ellentétben minden egyes alkalommal ráülünk az ülőkére. A nyilvános vécékkel pedig mindannyian hadilábon állunk, mert bármilyen tisztának is tűnik, valahogy sosem vagyunk benne egészen biztosak, hogy tényleg tiszták-e. Éppen ezért mindannyian különböző technikákat fejlesztettünk ki a használatukhoz.

Vécépapír-módszer

Ez egy klasszikus eljárás: a rendelkezésre álló papírral körbe letakarjuk a vécédeszkát. Így a bőrünk nem érintkezik ugyan közvetlenül az ülőkével, de mégis talán ez a legkevésbé jó módszer a sok közül. Hiszen így csak a deszka felülete ellen vagyunk védve, csakhogy sok baktérium, kórokozó és ki tudja még mi minden bújik meg az ülőke alján és a vécében is.

Nézzétek meg a többi módszert is!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!