Egyéb kategória

A hajcsavarónak és a hajvasalónak leáldozott: WC-papírral csináljatok hullámos hajat!

Biztos van köztetek olyan, aki unalmasnak és túl egyszerűnek találja a haját. Igen, lányok, ez a szögegyenes haj átka. De most egy meglepően könnyű és nem utolsósorban a hajkorona számára is egészséges módszerrel változtathattok a mindennapi megjelenéseteken. Ehhez pedig csak WC-papírra lesz szükségetek.
vous - 2016.02.23.
A hajcsavarónak és a hajvasalónak leáldozott: WC-papírral csináljatok hullámos hajat!

Ma már jól bevett szokás, hogy nemcsak hajcsavarókkal, hanem hajvasalóval is szép hullámokat lehet készíteni. Sajnos ez utóbbi egyszerűbb, de száraz és töredezett hajat eredményez. Ám jó hírük is van: a The Frisky egy jóval furább, de hatékony és hajkímélő megoldást talált számotokra.

Ezzel a módszerrel még a fürdőszobáig sem kell elmennetek. Ennek főleg azok örülhetnek, akik kifejezetten sok emberrel élnek együtt, gondolunk itt a nagycsaládosokra, kollégistákra vagy albérletesekre. Mennyivel egyszerűbb nem megküzdeni a fürdőszobáért, hanem a saját szobátokban, akár kis tükör előtt elvégezni a gyors napi rutint? Na jó, egy dologért lehet, hogy mégis be kell osonnotok a fürdőszobába. Azért a kellékért, ami gyönyörű hajkoronát és így magabiztosságot fog adni nektek.

A WC-papírért!

Igen, jól olvassátok. Az új hajcsavaró eszköz a WC-papír. Most még hihetetlen, de gyönyörű hullámokat lehet vele csinálni. És hogyan? Nicole Skyes videoblogger bemutatja: egy tincshez szimplán letép egy kis darab papírt, kettéhajtja, majd arra rácsavar egy tincset, megköti rajta a papírt (csak óvatosan, könnyen szakadhat), és így tovább, míg a szabadon maradt haj el nem fogy. A végeredmény tényleg csodás.

Érdemes este lefekvés előtt becsavarni a frizkót, hogy tovább tartson. Reggel, amikor kibontjátok, kicsit igazítotok rajta és kész is a csodafrizura. Nem kell fél órát bajlódnotok a sütővassal, előtte megvárni, míg felmelegszik, majd apránként sütögetni, hogy szép fürtöket kapjatok.

Ha kipróbáltátok, írjátok meg nekünk, hogy sikerült!

Ajánlott cikkek