Egyéb kategória

Rettegsz a nyilvános vécéktől? Így élheted túl a horrort, ha nincs más választásod

Még férfiként is hányingerkeltő és hajmeresztő tud lenni egy-egy kaland a nyilvános vécékben, de nőként ez hatványozottan igaz. Hiszen a hölgyeknek még egy könnyed pisiliséshez is le kell ülniük a sokszor taszító vécédeszkákra. Vagy mégsem? Lássuk, van-e megoldás!

vous - 2022.05.02.
Rettegsz a nyilvános vécéktől? Így élheted túl a horrort, ha nincs más választásod

Mielőtt belekezdenénk a különböző trükkök és praktikák taglalásába, fontos megemlíteni a világ legnagyobb trükkjét. Azt, hogy mindenki hagyja maga után rendbe a közvécéket! Például nagyon sokan elfelejtik használni a wc kefét miután Jackson Pollockot megszégyenítő jeleneteket hagynak maguk után. Azt meg férfiként kérem minden azonos nemű társamtól, hogy hajtsák fel azt a nyavalyás vécédeszkát.

A fészekrakó gólya módszer

Igazi klasszikus, amit valószínűleg mindnyájan jól ismerünk. Én, személy szerint sok kicsi szakaszból szoktam megrakni a fészkem, de ismerek olyanokat, akik a kevesebb, de nagyobb wc papír darabokat részesítik előnyben. Utóbbinak az a hátránya, hogy ha leülés közben valami félrecsúszik, akkor az egész szerkezet borul, kitéve minket a fedetlen vécédeszka borzalmainak. 

A wc papírnál maradva amolyan bónusz tippként érdemes megemlíteni a “szánkó” módszert. 

Ezt a teraszos, visszanézős, vagyis germán stílusú angol vécékben vethetjük be, hogy megspóroljunk egy kiadós wc kefélést. Nem kell mást tenni, mint pár kocka papírból megágyazni a vécé teraszán az oda érkező végterméknek. Így, amikor lehúzzuk az alatta lévő szánkónak köszönhetően nem fog semmit se összekenni.

Egy gyors fertőtlenítés

A koronavírus okozta fertőtlenítő-láz egyik jó következménye, hogy most már legtöbbünknél van fertőtlenítő szer, amivel pikk-pakk lekezelhetjük az ideiglenes trónunkat. Így nem kell kipárnázással vesződnünk, kevesebb papírt pazarlunk, és még a takarítók munkáját is megkönnyítjük!

A tiszta vécé boldog vécé.

A tiszta vécé boldog vécé.
Forrás:
Unsplash.com

Persze az is teljesen érthető, ha valaki még így is inkább megrakja a maga kis fészkét.

Nemcsak a pálinka lehet guggolós, hanem te is!

Nőknek nem hiszem, hogy magyarázni kéne a wc fölé guggolás trükkjét, de férfiaknak lehet annál egzotikusabban hangzik. Hiszen mi azért főleg állva intézzük el a dolgunkat. Viszont ennek köszönhetően, amikor ránktör a nagydolog, már lehet, olyan állapotban van egy-egy vécé, hogy azon se papír, se fertőtlenítő, de még a Jóisten se tud segíteni.

Ilyenkor kell példát venni a nőkről, akik hősiesen a toalett fölé guggolnak. 

De nem úgy, hogy ráállnak! Ez nagyon fontos, nemcsak azért mert az még jobban szétbarmolja a vécét, hanem mert balesetveszélyes is. Tegye fel a kezét az, aki szeretné, hogy a pisis wc csésze szélén megcsússzon a lába, miközben kotlik fölötte.

Na ugye.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.