Egyéb kategória

Tippek, hogy stressz-mentes legyen az ünnepi vásárlás

Ne hagyjátok, hogy a stressz eluralkodjon rajtatok a karácsonyi vásárlás miatt. Kezdjétek el időben beszerezni az ajándékokat, tervezzetek előre, és tippjeink segítségével vészeljétek át nyugodtabban az ünnepi szezont.

vous - 2018.11.25.
Tippek, hogy stressz-mentes legyen az ünnepi vásárlás

Kezdjétek el időben a karácsonyi vásárlást, és találjátok meg a tökéletes ajándékokat. A stressz-mentes adventi időszakhoz adott tippeket a Good Housekeeping.

  • Az online kiválasztott ajándékokat már novemberben megrendelhetitek, hogy biztosan időben megérkezzenek.
  • Használjátok a közösségi médiát az ötletek szerzéséhez, nézzétek meg családtagjaitok, barátaitok miket likeoltak, követtek, és inspirálódjatok.
  • Írjatok listát arról, kinek mit szántok, és ellenőrizzétek többször, hol tartotok a beszerzéssel.
  • Ha nagy bevásárlóközpontba készültök, tervezzétek meg, mit akartok keresni, és hol találjátok a megfelelő üzleteket, így nem vesztek el a túl sok üzlet kínálatában.
  • Gondoljatok a jótékonyságra, főleg, ha olyasvalakinek választotok ajándékot, aki tipikusan nehéz eset, jótékonykodjatok a nevében.
  • Támogassátok a kisebb üzleteket, vásároljatok a helyi, családi vállalkozásoknál.
  • Vásároljatok hatékonyan, minőségi és hasznos ajándékokat.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.