Egyéb kategória

Egy recept, amellyel könnyedén megküzdhetünk a náthával

Beindult a nátha szezon, a hirtelen hideg sokunkat megbetegíthet. Ilyenkor, nem csak gyógyszerekkel szállhatunk harcba a vírusokkal szemben. Mutatunk egy receptet, amivel hamarabb meggyógyulhatunk.

vous - 2020.09.30.
Egy recept, amellyel könnyedén megküzdhetünk a náthával

Az influenza szezon idején sokan könnyebben megbetegszünk. Ha nem elég erős az immunrendszerünk, a vírusok nagyon hamar leteríthetnek minket. A kisebb megfázásokkal azonban szembenézhetünk házi receptekkel is.

Objektum doboz

A mi kedvencünket nagyon egyszerű elkészíteni.

Hozzávalók:

  • víz
  • almalé
  • gyömbér
  • citrom
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • méz

Forraljuk fel a vizet, majd tegyük bele a fahéjat, apróra vágott gyömbért, és szegfűszeget. Forraljuk pár percig és öntsünk hozzá almalevet. Hagyjuk egy kis ideig hűlni, és ez után keverjük hozzá a mézet és a citromot, hogy minél több vitamin tudjon hasznosulni.

Az italunk nem csak isteni finom lesz, de nagyon egészséges, és segít megerősíteni az immunrendszerünk, valamint hamarabb felépülni a náthából.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.