Egyéb kategória

Adriana Lima otthagyja a Victoria’s Secretet!

A szupermodell nem kevesebb, mint 20 év után válik meg “szárnyaitól”, a tegnapi Victoria’s Secret Fashion Show volt az utolsó, amin részt vett.

vous - 2018.11.09.
Adriana Lima otthagyja a Victoria’s Secretet!

Igazán különleges volt a tegnapi nap Adriana Lima számára, hiszen húsz év után úgy döntött, otthagyja a világhírű fehérnemű márkát, és ezután más projektekre szeretne koncentrálni. Adriana elmondása szerint imádott Victoria’s Secret angyal lenni, és minden egyes pillanatra emlékezni fog, ám elérkezettnek látta, hogy 37 évesen szögre akassza szárnyait, és olyan kampányokhoz szeretne csatlakozni, amelyekben a nőket támogatják szerte a világon. A tegnapi bemutató tehát a szupermodell életében az utolsó volt, mint Victoria’s Secret angyal, ám abban nem kételkedünk, hogy Adrianát bőven fogjuk még látni a jövőben, aki egyébként még 1999-ben, alig 18 évesen szerződött a fehérnemű márkához.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.