Egyéb kategória

Megdöbbentő: kislányok vonultak végig Victoria’s Secret-stílusban a kifutón

Hatalmas felháborodást keltett egy Victoria’s Secret-féle divatbemutató Kínában – kislányok vonultak aprócska fehérneműben és bikiniben.

vous - 2017.08.11.
Megdöbbentő: kislányok vonultak végig Victoria’s Secret-stílusban a kifutón

Bikinire és bolyhos fehérneműre vetkőzött nagyon fiatal lányok sétáltak végig Kína egyik bevásárlóközpontjában. A gyermekmodellek teljes sminkben, fehérneműjük tollal, ékszerekkel és még szárnyal is kiegészült – akárcsak a híres Victoria's Secret-angyaloknak. A lányok között van, aki még csupán ötéves – írja a Metro.

Forrás:
Rex/ImagineChina

A szokatlan divatbemutatót rengetegen krizitálták a közösségi média felületein: 

„Soha nem engedném ezt meg a lányomnak!”

„Én inkább hagyom játszani a lányom a sárban!”

„Miféle szülők küldik el a gyereküket ilyenre?”

„Borzaszó, hogy ezek a gyerekek már ilyenben vesznek részt!”

Voltak olyanok, akik szerint ez egyenes bűncselekmény, és a szervezők felelősségére hívták fel a figyelmet. Kínában egyébként sok hasonló divatbemutató vette át a Victoria's Secret stílusát tollas szárnyakkal és csillogó kiegészítőkkel, de a kislányos verzió sokakat nem hagy nyugodni. Elnézve a képeket, valóban megdöbbentő ez a jelenség.

Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.