Egyéb kategória

9 jel, hogy a partnereteknek másik nő is van az életében

A megcsalást különféleképpen lehet meghatározni, valaki számára csak azt jelenti, ha a párja mással kerül intim testi kapcsolatba. Pedig sokan vannak, akik már az érzelmi kötődés, az intim lelki kapcsolatot is megcsalásnak nevezik.

vous - 2018.10.22.
9 jel, hogy a partnereteknek másik nő is van az életében

Hogy kinek van igaza, azt mindenki döntse el, hiszen különbözőek vagyunk, mindenkinek más fér bele egy kapcsolatba, vagy éppen más már nem. És biztosak vagyunk benne, hogy minden nő megérzi, ha más is van a képben, ha van még egy nő, a másik, akivel ha nem is történt semmilyen testi kapcsolat, a sok közös dolog miatt úgy érezzük, hogy érdemes jobban odafigyelni rá, illetve a párunk és a másik nő kapcsolatára, hogy még időben tudjunk reagálni bármiféle baj esetén.

De milyen jelekre is kellene odafigyelni? Például ezekre:

  1. Saját csengőhangot rendel a másik nő nevéhez.
  2. Saját poénjaik vannak, amiket más, így mi sem érthetünk. Soha.
  3. Folyamatosan összehasonlítgat bennünket a másik nővel. Minden téren.

Olvassátok el a többi jelet is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.