Egyéb kategória

Egyszerű módszerek, amikkel gördülékenyebben indulhat a reggeletek

Vannak azok a típusú emberek, akiknek könnyedén és gyorsan indul a reggel, és vannak azok, akik csak kapkodnak és végül valamit mindig otthon felejtenek. Ha utóbbi kategóriába tartoztok, valószínűleg a ti reggeletek is stresszes, azonban megmutatjuk, hogyan könnyíthettek a reggeli készülődésen. Hétfőn ki is próbálhatjátok!

vous - 2018.10.07.
Egyszerű módszerek, amikkel gördülékenyebben indulhat a reggeletek

Ha örök késők vagytok, a Women’s Health tippjei által felpörgethetitek a reggeli készülődést. Így nem lesztek késésben már a nap kezdetén, nem stresszelitek magatokat feleslegesen a reggeli készülődésen, és nyugodtabban, összeszedettebben indulhattok munkába.

  1. Tervezzétek meg előző este, mit vesztek fel holnap.
  2. Válasszatok hagyományos ébresztőórát, így nem a mobilotok lesz az első, ami reggel a kezetekbe kerül, és nem töltötök időt a közösségi média böngészésével.
  3. A gyógyszereket, vitaminokat készítsétek egy pohár vízzel együtt az éjjeliszekrényetekre, így reggel nem felejtitek el bevenni ezeket, és a vízzel hidratáltok is.
  4. Ha kontaktlencsét használtok, készítsétek be a lencséket és a kontaktlencse folyadékot a hálószobatükör közelébe, hogy ne kelljen a fürdőbe kifutkosni érte.
  5. Rendszerezzétek a sminkcuccaitokat, hogy ne azzal teljen az idő, hogy keresgélitek, mire is lenne szükségetek.
  6. Jelöljetek ki egy helyet a bejárati ajtó közelében, ahol a kulcsitokat tartjátok, és a kulcsokat mindig csak ezen a helyen tároljátok. A kulcsok mindig a legrosszabbkor vesznek el, amikor a legjobban sietnétek, és ezzel a módszerrel nem kulcskeresgéléssel indul majd a reggel.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek