Egyéb kategória

A királynőnek van egy integető műkeze

II. Erzsébet vitán felül tökélyre fejlesztette az integetés művészetét, de ausztrál diákok gondoskodtak róla, hogy akkor is legyen mihez nyúlnia, ha elfáradt a keze.

vous - 2018.10.02.
A királynőnek van egy integető műkeze

Az integetőkéz történetét Anna hercegnő, a királynő lánya mesélte Robert Hardmannak, a Queen of the World című könyv szerzőjének. Ausztrál diákok adtak ajándékba a királynőnek az integetőmasinát poénból. A gépezet egy fapálcára erősített, kitömött kesztyűből áll, melynek ha meghúzzuk az alját, előre-hátra mozog. 

 – Szerintem azt gondolták, hogy kicsit ciki az ajándék, de őfelségének nagyon tetszett – tette hozzá a hercegnő. Ezt nem is csodáljuk, hiszen a királynőnek remek humorérzéke van. Ugyanakkor arról nem beszélt, hogy a királynő használta-e a kezet eredeti céljára, de ez valószínűleg feltűnt volna.

Objektum doboz

Ami egyébként Anna hercegnőt illeti, neki megvan a saját stragtégiája a fáradt kezek ellen: egyáltalán nem fog kezet senkivel. Mint mondja, az ember úgysem foghat kezet mindenkivel, ezért jobb, ha bele sem kezd a műfajba.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.