Egyéb kategória

A királynőnek van egy integető műkeze

II. Erzsébet vitán felül tökélyre fejlesztette az integetés művészetét, de ausztrál diákok gondoskodtak róla, hogy akkor is legyen mihez nyúlnia, ha elfáradt a keze.

vous - 2018.10.02.
A királynőnek van egy integető műkeze

Az integetőkéz történetét Anna hercegnő, a királynő lánya mesélte Robert Hardmannak, a Queen of the World című könyv szerzőjének. Ausztrál diákok adtak ajándékba a királynőnek az integetőmasinát poénból. A gépezet egy fapálcára erősített, kitömött kesztyűből áll, melynek ha meghúzzuk az alját, előre-hátra mozog. 

 – Szerintem azt gondolták, hogy kicsit ciki az ajándék, de őfelségének nagyon tetszett – tette hozzá a hercegnő. Ezt nem is csodáljuk, hiszen a királynőnek remek humorérzéke van. Ugyanakkor arról nem beszélt, hogy a királynő használta-e a kezet eredeti céljára, de ez valószínűleg feltűnt volna.

Objektum doboz

Ami egyébként Anna hercegnőt illeti, neki megvan a saját stragtégiája a fáradt kezek ellen: egyáltalán nem fog kezet senkivel. Mint mondja, az ember úgysem foghat kezet mindenkivel, ezért jobb, ha bele sem kezd a műfajba.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!