Egyéb kategória

A kockás ezer arca ősszel – Inspiráció a divathetek mellől, az utcáról

Túl vagyunk a New York-i, a londoni és a milánói divathéten is, ami jó ideje nemcsak a kifutókról szól, hanem az utcáról is. A street style királynője és királya címért harcoló bloggerek és influencerek ugyanis folyamatosan versenyeznek a fotósok kegyeiért. Olyan szetteket viselnek, amelyekből mi is bátran inspirálódhatunk. Ez alkalommal a kockás, hálós, négyzetrácsos darabokat gyűjtöttük össze. Mutatjuk a kedvenceinket.

vous - 2018.09.26.
A kockás ezer arca ősszel – Inspiráció a divathetek mellől, az utcáról

1. A kötött sapi + szandál kombó sokaknál kiütheti a biztosítékot, de higgyétek el, ezek a bloggerek nem a praktikumra gyúrnak.

Objektum doboz

2. Összeöltözni a gyerkőcötökkel – bloggerként is – a világ egyik legjobb dolga lehet. Legalábbis a fotó alapján úgy tűnik.

Objektum doboz

3. Sportos, elegáns, giccses – mindezt akár együtt is viselhetjük, ha elég bátrak vagyunk.

Objektum doboz

4. Néha megteszi egy oversize kabát is.

Objektum doboz

5. Ha nem tudnátok, mit kezdjetek az otthoni kockás pléddel, miután véget ért a piknikszezon…

Objektum doboz

Objektum doboz

street-style-level-minta-divat

Mintakisokos kezdőknek

Nem meglepetés, ha azt mondom, a boltok idén tavasszal és nyáron is virágba borulnak – ennek pedig csak örülni lehet. Hogy miért? Mert egy évről évre visszatérő kedvencről beszélünk, ami még a hajnali, nincs egy göncöm se nyűggel járó készülődés során is szuperromantikus hangulatba hozhat minket. De mire figyeljünk, ha virágmintás ruhába bújunk? Milyen szabályokat érdemes egyáltalán észben tartani a minták viselésénél? Segítünk >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!