Egyéb kategória

Egyedényes csirkés-brokkolis tészta, a hibátlan villámvacsora

Bár a tészta az egyik legegyszerűbb étel, mégis hatalmas könyvtornyot építhetnénk a szakirodalmából, hogyan kell helyesen és a legfinomabban főzni, készíteni. Az biztos, hogy az egyedényes pofonegyszerű változat nem az olaszok kedvence, sőt ki is veri náluk a biztosítékot, de nagyon praktikus, és aki próbálta már ezt a technikát, tudja, hogy így is nagyon finom, és több előnye is van!

vous - 2018.09.19.
Egyedényes csirkés-brokkolis tészta, a hibátlan villámvacsora

Az egyedényes tészta amerikai találmány, és bár nem minden alapanyaggal működik, de azokkal remekül bevethető, amelyek nagyjából egyszerre főnek meg a tésztával. Előnye, hogy csak egyetlen edény használunk, így a mosogatással is spórolunk, a tészta nem sima sós vízben, hanem a fűszeres lében fő, sokkal több aromát magába szívva,

nem mellesleg a főzés közben a tésztából kioldódó keményítő kellemesen besűríti a szaftot, és szuper szószos lesz tálaláskor.

Ebben a változatban most csirkemellel, brokkolival és sok sajttal készült, gyors, kiadós és pofonegyszerű, de akár más zöldséggel is kipróbálható – cukkini, zöldborsó, spenót ugyanilyen jól működik egyedényes változatban!

Az egyedényes csirkés-brokkolis tészta receptjéért kattintsatok ide >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek